Přejít na obsah

Když je hotline nedobytná


Návštěvník Katoda

Doporučené příspěvky

Návštěvník Detien

Na infolinku jsem přestal volat, protože to bylo šílený. Teď poslední dobou jsem 3x psal přes webový formulář. A světe div se večer v 21:00 jsem svůj dotaz napsal a po půlnoci jsem již měl odpověď. I ve zbývajících 2 případech to dlouho netrvalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Návštěvník KratkyM

Čerstvá zkušenost: tefenonní číslo klientského centra se mi na webu UPC nepodařilo najít. Pak jsem použil čísla z tohoto fóra a na 844115116 to píplo a zavěsilo se. NA 844111116 jsem prošel volbou, kde se 2x omlouvali za nefunkčnost nějakých sítí a pak namluvený vzkaz řekl, že operátoři jsou obsazeni a bylo slyšet položení sluchátka toho záznamníku ... tak pustili zavěšovací tón ... a pak to celé padlo samo.

 

Tak jsem to tedy holt vypsal, přes ten jejich formulář. Problém s nefunkční analogovou televizí (technik něco dělal u souseda a odpojil i nás). Nahlásil jsem to 14.11.2007 v 10:38. Dne 15.11.2007 v 18:23 mi sami zavolali a probrali jsme to = že je to divný a předají technikům. Dneska 16.11.2007 v 10:39 mi volali, že dorazí technik ... z nabídkutých termínů ... vždy kolem 12-14 .. fakt ideální čas pro pracujícího ... nakonec vyšel termín 23.11 mezi 8-10. Tak uvidíme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taxem se dneska s těma debilama boxoval po telefonu z práce... dovolat se nelze. jediná skulina spočívá v možnosti nemačkat čísílka na telefonu pro ohlášení technickýho problému, ale označit se jako novej zájemce o jejich služby. paxem spojen s operátorem, jinak kyselá prdel alias obsazovací tón, páč mi předtím sdělí, že všichni operátoři jsou obsazeni a zavolejte později... tu-tu-tu-tu. ach jo.

 

včera večer jsem se na 844 111 116 dočkal jen toho tu-tu-tu-tu z mobilu za 7,14 Kč. paráda. dál jsem neutrácel.

 

o problému s kapacitou ústředny se ví, nějak se to řeší, časovej horizont kdy to bude lepší jsem se nedozvěděl. na přímej dotaz jestli nějakej BIG VOCAS z vedení něco při slučování balíku klientů UPC a o malinko menšího balíku lidí z karnevalu náhodou nezanedbal jsem se dočkal potvrzení, že tak nějak to asi bude.

 

kdyby včera nepřestal fungovat net, ani se nedozvím, že už nejsem klientem karnevalu, ale UPC. prej rozesílali nějaký dopisy. nedošlo nic. sám jsem se tedy zeptal kam mám poslat peníze. jinak bych se to asi vůbec nedozvěděl. co je to za zmrdispolečnost, to podělaný UPC?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
Návštěvník MichalW

Chování UPC je opravdu nehorázné a v rozporu s dobrými mravy. Jejich neschopnost v účetní oblasti zavání až pokusem zákazníka podvést. Nestačí jen nadávat. Buď zrušte smluvní vztah a vyměnte je za seriózního partnera, nebo ČOI, SOS, ČTÚ, Nova, ČT, Blesk...A pokud vůči vám porušují zákon-žaloba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...