Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravim. Už 4 dny mi jede net rychlostí asi 2kb/s. Mam tarif Easy a bydlim v Litvínově u Máje. Nevim co s tim, nejspíš nic. Jediný co můžu je čekat a čekat... UPC mě začíná festově srát. Jako takovýhle služby si můžou firmy dovolit jenom v ČR. Nemá tu někdo v mojí lokalitě stejný problém?

Odesláno

hlasim kralupy to same uz od vikendu...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Taky bydlím u Máje a je to fakt hrůza. Včera se to rozjelo, až po dvacáté hodině, asi se šli něteří uživatelé dívat na StarDance.

Odesláno

dnes i u nas, jak dlouho nevime, prisli jsem az po seste..po lajznuti ip nic noveho, po restartu routeru take ne, po restartu modemu take nic...pred devatou to nabehlo, rychlosti i ping v normalu

Odesláno

V podvecer byl vypadek i v Brne, tazke to bylo mozna globalnejsiho charakteru.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Jj potvrzuju, dneska výpadek i v Příbrami (net + telefon), četl jsem i na upclive fóru, že ani na ostatních sítích UPC to asi nejelo. Takže nejspíš celorepublikovej výpadek.

Odesláno

Zřejmě opravdu plošný výpadek v sítích UPC - v Kralupech také cca od 18:00 do 20:00 hod. nejel internet.

Odesláno

Globální výpadek, prý mělo docházet k upgradu síťe ve více lokalitách zároveň. Tzn. trošku jiná strategie nez Karneval, který když dělal tenkrát nějaké úpravy, řešil to postupně. Ale, to je normální.

PS: Brno mezi zmiňovanými hodinami down.

Odesláno

Praha taky down :shock:

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Item Zlín.

Jen ještě zajímavý poznatek. Blikaly obě kotrolky tel1 a tel2 a celkem podle očekávání net nešel. Po chvíli restartů a stejného blikání se net rozjel. Teď už zase bliká co má (link)

• Super, Premium
  • -
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465
  • Zlín

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague