Návštěvník Odesláno 21. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 Co se týče kolize s mým DVD, začal jsem to řešit tak, že než pustím DVD, Handan vypnu a zapnu až vypnu DVD, a je po problémech. Loewe má 3x scart, takže nemusím nijak laborovat mezi přístroji, přesto se s DVD hádá, ale hlavně už vím čím to je a neberou mě všichni čerti jako dřív. Tak já mám taky DVDrec Panasonic a stejnej problém. Ale tohle co popisuješ neni přece žádný inteligentní řešení. To neni mířeno proti tobě Tohle přece nemůžu dělat, pokud odjedu třeba na dovolenou a budu si chtít nahrát 5 pořadů za týden. Podle mně je prostě na vinně ten krám od Handanu. Taky jsem už vycáknul s nervama, když jsem se ani po 7 telefonátech nedovolal na klientské centrum UPC a přitom jsem všechny hovory pěkně zaplatil, a písemně jsem zrušil příjem digitálu. Načež mi odepsali : "Touto cestou Vám potvrzujeme, že Váš požadavek byl akceptován. Vzhledem k minimálnímu využití našich služeb, které činí 3 kalendářní měsíce, dojde k přepojení služby k 31.1.2008" Přitom už to mám přes rok. Jestli tím myslí min. 3 měsíce od UPC, když jsem předtím byl celkem spokojený zákazník Karnevalu, tak tímhle si to podělali uplně. Přitom v podmínkách mají výpovědní lhůtu 35 dní. No což, v nejhorším případě mám pěkný výhled na Prahu, tak koupím STB DVB-T, jaký budu chtít a bude vystaráno. Pokud mi to bude málo, koupim vlastní satelit a přes karty Gital si budu koukat na co budu chtít. S digikabelem od UPC nechci momentálně mít nic společnýho. Viz moje příspěvky v sekci kvalita kabelové digitální tv. Citovat Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/1109-169/page/2/#findComment-16389 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Japhy Odesláno 22. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 Tak přesně na tohle se taky chystám. Jen co nám zrekonstuují STA na baráku a adieu UPC. Tahle společnost mě začíná NESKUTEČNĚ rozčilovat. Citovat Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/1109-169/page/2/#findComment-16398 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.