Návštěvník Daran Odesláno 7. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2007 Dobrý den. Potřeboval bych rdau ohledně placení UPC-byvál sme u Karnevalu a platil SIPEM, te mi vška chodí SIPO v němž je zapsaný i UPC a zvlášt SLOŽENKA od UPC-tak co mám vlastně platit?Dvakrát jim to platit nebudu! Díky za odpověd a radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 7. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2007 Platíš jenom SIPO, to druhý ti chodí akorát vyúčtování (abys věděl kolik za co platíš, ve vyúčtování to máš akorát rozepsaný podrobněji) - koukni se na SIPO a jsou tam stejný částky jako v tom vyúčtování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Daran Odesláno 8. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2007 Dík-takže tu jejich složenku můžu v klidu vyhodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 8. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2007 Jj složenku můžeš vyhodit. Uvidíš, třeba ti pak přijde upomínka . Ne si dělám srandu, já to taky platím přes SIPO a chodí mi i vyúčtování se složenkou. Na vyúčtování ale píšou: "V případě, že platíte přímým inkasem či trvalým příkazem z účtu, považujte za informativní a nehraďte." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.