Návštěvník rohlik Odesláno 15. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2007 Zdar, Jak mam nastavit FTP? Chtěl bych využíte ten webový prostor (20 MB) co mám k účtu. Mám Totalcmd. Díky mockrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2007 To by me taky zajimalo, teda lepe receno - proc vcera prestal fungovat www pristup k FTP datum. Vsechny adresy "www.home.karneval.cz/xxxxxxxx" hlasi "Object not found", ale FTP porad funguje. Nevi tu nekdo, zda zmenili adresu www pristupu na osobni stranky z toho home.karneval na neco jineho? Mailem totiz jako obvykle nic neprislo a nemuzu k tomu nic najit ani u nich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2007 2rohlik Nevim jak u novych smluv s UPC, ale adresa k FTP u Karnevalu je "ftp.karneval.cz", jmeno a heslo jsem dostal se smlouvou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2007 Tak www pristup uz zase funguje. Stejne je to pruda - kdyz to byl jeste Karneval, tak o jakekoliv zmene nebo planovanem odstaveni dali alespon predem vedet mailem. Ted ani prd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 15. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2007 Ano, planovane vypadky se u Karnevalu hlasily, ale je mozne ze to byl neocekavany vypadek. Jinak na strankach UPC je stranka s informacemy o stavu site, ale jestli to funguje o nevim: http://www.upclive.cz/Podpora/Stav_sit_/ Pak je jeste mapa site, ale oboji je zrejme jen pro sit UPC, my na siti Karnevalu mame zatim smulu: http://schema.upc.cz/ Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.