Návštěvník pavlis Odesláno 22. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 U Karnevalu byla možnost odesláním číselné kombinace (teď nevím jaké) mezi hvězdičkami (*XY*) deaktivovat hlasovou schránku přivěšenou na mé telef. číslo. Nyní jsem zjistil, že při převzetí UPC mi tam byla hlas. schránka opět přivěšena. V návodu UPC není o možnosti deaktivace ani zmínka. Nevíte někdo, existuje nějaká obdobná kombinace čísel, kterou si schránku můžu deaktivovat (kombinace uvedená kdysi v návodu Karnevalu už nefunguje), nebo musím absolvovat nekonečné volání na infolinku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 22. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 Zkus si prohlidnout tento dil UPC informuje, tam se to resilo: http://www.upczone.cz/download/UPC2.mpg Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 zrušení okamžitého přesměrování: #21# zrušení při nezvedání telefonu #61# zrušení při obsazené lince #67# je v tom pěknej bordel, neustále se lidem nahazují schránky apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pavlis Odesláno 22. listopadu 2007 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2007 Díky za náměty, v poledne jsem napsal žádost přes kontaktní formulář o zrušení hlasové schránky (volání na infolinku jsem po deseti minutách vzdal) a vpodvečer mě přišel mail, že žádost předali na oddělení tech. podpory a do 24hod bude schránka deaktivována. Tak uvidíme zítra... Můj dotaz, jestli existuje číselný kód, kterým bych mohl schránku deaktivovat stejně jako u Karnevalu, zůstal nezodpovězen. Takže asi tato možnost u UPC není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Frantisek Odesláno 30. ledna 2008 Sdílet Odesláno 30. ledna 2008 Zkuste *2511* a odeslat jako hovor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. července 2008 Sdílet Odesláno 27. července 2008 chci srušit hlasovou schránku ale nevim číslo prosím na pište mi ho na číslo: 733-212-743 děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. září 2008 Sdílet Odesláno 9. září 2008 zrušení hlasové schránky bohužel pouze ze strany klienta nelze. pro zrušení hlasové schránky je (celou dobu a zřejmě se díky přístupu adminů na tom nic nezmění) potřeba zavolat či napsat na technickou podporu a nechat schránku zrušit (cca 2 minuty trvá zrušení schránky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. ledna 2011 Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 Prosím o zrušení kabelové televize'Klasik' Děkuji za kladné vyřízení.Tolvajová Adriana č.smlouvy 1316004-7 Tel.739/074509 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 9. ledna 2011 Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 Toto je neoficialni forum, Kabelova TV se rusi zde: http://web.upc.cz/klpoz/cz Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Most Odesláno 25. ledna 2012 Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Jakým způsobem mohu vypnout a zapnout hlasovou schránku? Zapnutí: *56# Vypnutí: #56# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.