Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

U Karnevalu byla možnost odesláním číselné kombinace (teď nevím jaké) mezi hvězdičkami (*XY*) deaktivovat hlasovou schránku přivěšenou na mé telef. číslo.

Nyní jsem zjistil, že při převzetí UPC mi tam byla hlas. schránka opět přivěšena.

V návodu UPC není o možnosti deaktivace ani zmínka. Nevíte někdo, existuje nějaká obdobná kombinace čísel, kterou si schránku můžu deaktivovat (kombinace uvedená kdysi v návodu Karnevalu už nefunguje), nebo musím absolvovat nekonečné volání na infolinku?

Odesláno

zrušení okamžitého přesměrování:

#21#

zrušení při nezvedání telefonu

#61#

zrušení při obsazené lince

#67#

je v tom pěknej bordel, neustále se lidem nahazují schránky apod.

Odesláno

Díky za náměty, v poledne jsem napsal žádost přes kontaktní formulář o zrušení hlasové schránky (volání na infolinku jsem po deseti minutách vzdal) a vpodvečer mě přišel mail, že žádost předali na oddělení tech. podpory a do 24hod bude schránka deaktivována. Tak uvidíme zítra...

Můj dotaz, jestli existuje číselný kód, kterým bych mohl schránku deaktivovat stejně jako u Karnevalu, zůstal nezodpovězen. Takže asi tato možnost u UPC není...

• po měsících...
Odesláno

Zkuste *2511* a odeslat jako hovor

• po měsících...
Odesláno

chci srušit hlasovou schránku ale nevim číslo prosím na pište mi ho na číslo:

733-212-743

děkuji :lol:

• po měsíci...
Odesláno

zrušení hlasové schránky bohužel pouze ze strany klienta nelze.

pro zrušení hlasové schránky je (celou dobu a zřejmě se díky přístupu adminů na tom nic nezmění) potřeba zavolat či napsat na technickou podporu a nechat schránku zrušit (cca 2 minuty trvá zrušení schránky)

• Po letech...
Odesláno

Prosím o zrušení kabelové televize'Klasik' Děkuji za kladné vyřízení.Tolvajová Adriana č.smlouvy 1316004-7 Tel.739/074509

• Po roku...
Odesláno

Jakým způsobem mohu vypnout a zapnout hlasovou schránku?

Zapnutí: *56#

Vypnutí: #56#

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague