Odesláno 22. listopadu 2007 17 let U Karnevalu byla možnost odesláním číselné kombinace (teď nevím jaké) mezi hvězdičkami (*XY*) deaktivovat hlasovou schránku přivěšenou na mé telef. číslo. Nyní jsem zjistil, že při převzetí UPC mi tam byla hlas. schránka opět přivěšena. V návodu UPC není o možnosti deaktivace ani zmínka. Nevíte někdo, existuje nějaká obdobná kombinace čísel, kterou si schránku můžu deaktivovat (kombinace uvedená kdysi v návodu Karnevalu už nefunguje), nebo musím absolvovat nekonečné volání na infolinku?
Odesláno 22. listopadu 2007 17 let Zkus si prohlidnout tento dil UPC informuje, tam se to resilo: http://www.upczone.cz/download/UPC2.mpg Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 22. listopadu 2007 17 let zrušení okamžitého přesměrování: #21# zrušení při nezvedání telefonu #61# zrušení při obsazené lince #67# je v tom pěknej bordel, neustále se lidem nahazují schránky apod.
Odesláno 22. listopadu 2007 17 let Díky za náměty, v poledne jsem napsal žádost přes kontaktní formulář o zrušení hlasové schránky (volání na infolinku jsem po deseti minutách vzdal) a vpodvečer mě přišel mail, že žádost předali na oddělení tech. podpory a do 24hod bude schránka deaktivována. Tak uvidíme zítra... Můj dotaz, jestli existuje číselný kód, kterým bych mohl schránku deaktivovat stejně jako u Karnevalu, zůstal nezodpovězen. Takže asi tato možnost u UPC není...
Odesláno 27. července 2008 16 let chci srušit hlasovou schránku ale nevim číslo prosím na pište mi ho na číslo: 733-212-743 děkuji
Odesláno 9. září 2008 16 let zrušení hlasové schránky bohužel pouze ze strany klienta nelze. pro zrušení hlasové schránky je (celou dobu a zřejmě se díky přístupu adminů na tom nic nezmění) potřeba zavolat či napsat na technickou podporu a nechat schránku zrušit (cca 2 minuty trvá zrušení schránky)
Odesláno 9. ledna 2011 14 let Prosím o zrušení kabelové televize'Klasik' Děkuji za kladné vyřízení.Tolvajová Adriana č.smlouvy 1316004-7 Tel.739/074509
Odesláno 9. ledna 2011 14 let Toto je neoficialni forum, Kabelova TV se rusi zde: http://web.upc.cz/klpoz/cz Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. ledna 2012 13 let Jakým způsobem mohu vypnout a zapnout hlasovou schránku? Zapnutí: *56# Vypnutí: #56#
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.