Přejít na obsah

Funguje vám AC3 Dolby Digital na HBO, prosím?

Doporučené příspěvky

Včera opět ticho u filmů s avizovaným ac3 (Království nebeské + Kiss kiss bang bang). Ujiných programů (ZDF) funguje bez problémů. Asi není problém na straně HBO, nebo?

Lokalita Brno - Kr. Pole.

Návštěvník goofy75

Tak u mě byl dneska technik z UPC. Moc pěkné... o tom, že nejde Dolby Digital samozřejmě vůbec nevěděl...

Pak někomu volal a bylo mu řečeno, že mají nějaký problém a to už déle než týden...ale nikdo o tom neví - ani technik, ani operátoři na infolince.

Prostě klasický chaos hoden UPC.

Jenže kdy to půjde mi nebyl schopen říct :?

Pomocí kontakního formuláře na stránkách UPC jsem reklamoval výše popsaný problém se zvukem u HBO a za 2 dny mi přišla tato odpověď: Tímto si Vás dovolujeme požádat o spolupráci a zpětný kontakt s uvedením, zda nejde více programů nebo jen jeden a případně který. Pokud nejde více programů, je potřeba zabezpečit, aby byl STB propojen koaxiálním kabelem (dodaným k STB) přímo do zásuvky kabelové televize a z výstupu STB nebyl veden koaxiální kabel do dalšího zařízení. Zkontrolovat případné rušení signálem od mobilního telefonu, mikrovlnné trouby, rádia Wi-Fi zařízení, které by se mohli nacházet v blízkosti STB. Dále pak zkontrolovat úroveň a kvalitu signálu podle následujícího postupu: 1) stisknout tlačíko Menu na dálkovém ovladači 2) v menu vybrat Insalace a zmáčkout OK na ovladači 3) dále pak vybrat Manuální vyhledávání a zmáčknout OK 4) nastavení parametrů pro příjem digitální televize: *Frekvence 410 MHz (číslo 410 zadat ručně) *Modulace 64 (číslo 64 se vybírá ze seznamu) *Symboltrate: 6900 (číslo 6900 se vybírá ze seznamu) Pro správný příjem digitální televize musí být přijímaný signál: - úroveň signálu větší než 60% - kvalita signálu větší než 95% Pokud tyto parametry nejsou splněny, tak prosíme zkontrolujte, zda li je STB propojen koaxiálním kabelem (dodaným k STB) přímo do zásuvky kabelové televize a z výstupu STB není veden koaxiální kabel do dalšího zařízení. Pokud se nepodaří dosáhnou požadovaných parametrů přijímanaého signálu, prosíme Vás o zpětný kontakt za účelem domluvení výjezdu servisního technika. Děkujeme za Vaše pochopení, Váš zájem a spolupráci. V případě Vašich dalších dotazů můžete využít kontaktní formulář na www.upc.cz v sekci Kontakty pod odkazem e-mailový formulář. Můžete také volat na níže uvedená telefonní čísla, a to vždy od pondělí do pátku od 8:00 do 20:00 hodin.

Samozřejmě, že cca před týdnem ještě normálně všechno fungovalo a nic sem nenastavoval ani neměnil žádný parametry. Pravda je, že úroveň signálu u HBO je cca 47-51%, což bylo ale i předtím všechno fungovalo. Tak nevím.....

Návštěvník goofy75

Nevím, kde bydlíte vy, ale já Praha 8 a technik povídal něco o tom, že měnili vysílač a kdesi cosi...

Problém je v tom, že pravá ruka neví co dělá levá, ale na infolinku to těm oprátorům říct mohli...

Nicméně já jsem byl v pozici naprostého prudiče, protože mi milý technik řekl, že jsem první kdo s ním vůbec JAKKOLI řeší Dolby Digital.

První člověk vůbec, který to vůbec zapojuje, tak já nevím, UPC má plnou hubu 5.1 a když na to příjde tak mi ani technik neřekne, co mám dělat, někam volá a prej porucha a kdoví kdy to opraví... prostě děs...

Jsou to dyliny, na infolince ani netuší co je AC3 , tohle je tak když je kozel zahradníkem!!!! Pěkně mě ser.. protože je toho nějak moc, kostičky, 5.2, výpadky, apod....... škoda, že není alternativa

Můžete mi prosím sdělit jaké parametry máte u HBO? Myslím frekvence/modulace/symbolrate a úroveň signálu. A jestli Vám funguje AC3. Sdělte i lokalitu. Chtěl bych vědět jestli to jinde v republice funguje. U mě (Brno) je to: frekvence 170 / modulace 64 / symbolrate 5000, úroveň signálu 47-51%, AC3 nejede. Děkuji předem za odpovědi. Carl

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...