Přejít na obsah

Funguje vám AC3 Dolby Digital na HBO, prosím?

Doporučené příspěvky

Klientske.centrum@UPC.CZ napsal(a):

> Vážený pane

>

> dovolte, prosím, abychom touto formou reagovali na Váš e-mail ze dne 10. 12. 2007, týkající se technického problému.

>

> Pokud budete reagovat na naši odpověď, nepoužívejte, prosím, tlačítko odpovědět, ale využijte kontaktního formuláře na http://web.upc.cz/klpoz/cz.

>

> Pokud nefunguje zvuk o programu HBO je třeba, abyste správně nastavil zvukovou normu pro oba reproduktory tv na CZECH x CZECH pro tento program.

>

> Poté by měl být zvuk bez problémů.

****************************************************************************************

Připadam si jak na MARZU , chci AC

a oni mi nabízí at se přepnu na dvoukánálový zvuk. To je společnost, která ani neví, co nabízí, tragenie.

Dnes mi mailem sdělili, že mají s AC3 technický problém, HEUREKA, už ví co jim v síti běží. :) teď jen to opravit.

Tak teď jde na HBO podle EPG program se zvukem AC3 a světe div se ono to funguje. Přepnul jsem na AC3 a receiver mi detekuje zvuk DD5.1

Co bylo asi kde špatně, že jim to trvalo tak dlouho :shock:

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

tak protože sem tady dost kritizoval, musím teď i chválit: opravdu už AC3 funguje (od včerejška). Proběhla nějaká aktualizace a je to OK. Taky přibyl 1 nový kanál (C music nebo tak nějak).

Takže zatím Brno funguje!

Návštěvník Krivkin

Tak jsem dneska zapnul HBO a AC3 běží..ikdyž kvalita zvuku je pochybna (jako z plechovky), zajímal by mě datový tok DD, který běží na HBO. Když si pustíte DD třeba na ZDF tak vám to utrhne uši :)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...