Odesláno 12. prosince 2007 17 let Klientske.centrum@UPC.CZ napsal(a): > Vážený pane > > dovolte, prosím, abychom touto formou reagovali na Váš e-mail ze dne 10. 12. 2007, týkající se technického problému. > > Pokud budete reagovat na naši odpověď, nepoužívejte, prosím, tlačítko odpovědět, ale využijte kontaktního formuláře na http://web.upc.cz/klpoz/cz. > > Pokud nefunguje zvuk o programu HBO je třeba, abyste správně nastavil zvukovou normu pro oba reproduktory tv na CZECH x CZECH pro tento program. > > Poté by měl být zvuk bez problémů. **************************************************************************************** Připadam si jak na MARZU , chci AC a oni mi nabízí at se přepnu na dvoukánálový zvuk. To je společnost, která ani neví, co nabízí, tragenie.
Odesláno 14. prosince 2007 17 let Dnes mi mailem sdělili, že mají s AC3 technický problém, HEUREKA, už ví co jim v síti běží. teď jen to opravit.
Odesláno 15. prosince 2007 17 let Dnes mi mailem sdělili, že mají s AC3 technický problém, HEUREKA, už ví co jim v síti běží. teď jen to opravit. Tak teď jde na HBO podle EPG program se zvukem AC3 a světe div se ono to funguje. Přepnul jsem na AC3 a receiver mi detekuje zvuk DD5.1 Co bylo asi kde špatně, že jim to trvalo tak dlouho Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 15. prosince 2007 17 let tak protože sem tady dost kritizoval, musím teď i chválit: opravdu už AC3 funguje (od včerejška). Proběhla nějaká aktualizace a je to OK. Taky přibyl 1 nový kanál (C music nebo tak nějak). Takže zatím Brno funguje!
Odesláno 15. prosince 2007 17 let Jj je tam nový kanál C Music, je tam místo Classic FM TV. Buď se ta stanice přejmenovala nebo tam dali jinej kanál.
Odesláno 16. prosince 2007 17 let Ano, místo Classic FM. Také obsah EPG mluví za své: #Classic FM after dark#
Odesláno 18. prosince 2007 17 let Chvilku to v pátek šlo, ale nyní zase nic. Myslím, že to tak je všude. A i ty programy co byly omylem puštěný už zmizely. Takže mě to všechno dost s**e.
Odesláno 24. prosince 2007 17 let Tak sem dneska zkusil konečně připojit AV receiver a AC3 u HBO nejde. U ZDF a 3sat je funkční. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 27. prosince 2007 17 let Tak jsem dneska zapnul HBO a AC3 běží..ikdyž kvalita zvuku je pochybna (jako z plechovky), zajímal by mě datový tok DD, který běží na HBO. Když si pustíte DD třeba na ZDF tak vám to utrhne uši
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.