Odesláno 30. prosince 2007 17 let Jde vám dobře AC3 u HBO? Teď sleduji Dům u jezera, u kterého je vysíláno AC3, ale každou chvíli dochází k výpadkům zvuku. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 31. prosince 2007 17 let Teď momentálně nejsem doma, ale čtvrte (nebo pátek) dávali film Do hlubiny a taky docházelo ke krátkým výpadkům tak cca. 1x za 2 minuty! Hrůza! Už dřív jsem zaznamenal ještě horší výpadky (delší a k tomu praskání) potom se to zlepšilo, pak AC3 stopa zmizela a teď zase s výpadky. Lokalita: Brno
Odesláno 1. ledna 2008 17 let Tak právě koukam na HBO kde je AC3 zvuk , zapnu AV Reciver a ten ukaže Ale zvuk nejde , zlatej Karneval
Odesláno 1. ledna 2008 17 let Už se to tu probíralo dříve, HBO vysílá stream s AC3 pořád, ale zvuk jde pouze u některých filmů. Ty jsou označeny v EPG "(AC3)". Film s AC3 dávají až za chvili ve 14:15 Takhle to fungovalo už za Karnevalu Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 1. ledna 2008 17 let Tak dnes AC3 5.1 běží. Bohužel zatím vše bylo pouze v angličtině. A titulky samozřejmě žádné neb existuje zvuk cz. Netuší někdo jak poznám kdy je AC3 český. Samozřejmě dopředu.
Odesláno 1. ledna 2008 17 let Vypadá to, že u AC3 je příznak pro DD 5.1 pořád, i když je jinak bez zvuku. Na programech kde není AC3 (DD) AV detekuje PCM signál. Zvuk jsem měl u HBO český, ale jak jsem napsal dříve, zatím přetrvávají krátkodobé výpadky ve zvuku opakující se jednou ale i vícekrát za minutu, takže je tento zvuk prakticky nepoužitelný. Při výpadcích zmizí na AV detekce DD 5.1. Paradoxem je, že u pořadů, kde není AC3 zvuk, k výpadkům detekování DD 5.1 nedochází i přes absenci zvuku. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 2. ledna 2008 17 let Stáhni si z této stránky http://www.hbo.cz/Program.aspx program ve wordu. Filmy u kterých je DD orig. mají ac3 česky. Kde je jenom DD je ac3 anglicky. Dopručuji učit se anglicky!
Odesláno 4. ledna 2008 17 let Tak anglicky jakž tak umím, takže já se s tím vyrovnám. Ale jsme doma jaksi 4 a s těma znalostma je to u těch dalších horší až býdný. Program v DOC mají naposledy v listopadu a mrkl jsem na par filmů u kterých bylo v tom listopadu jak DD tak DD orig. a zatím jsem na české slovo neměl štěstí. Takže bych to viděl na další zlepšení služeb UPC. To že je potřeba se obrátit na maďary neobstojí. Jsme snad všichni zákazníci UPC a to garantuje to co se nakupuje a hlavně co za to je ochotno zaplatit. Je zajímavý, že spousta kanálů v nabídce UPC má všemožný dabbing jen ne ten český. A věřte není to jen o kupní síle.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.