Odesláno 28. listopadu 2007 17 let Ahoj,od včerejška mi nejede internet, na modemu pouze svítí kontrolka power a kontrolka Recive stále bliká,jinak nesvítí žádná,ještě se rozsvítí ta oranžová při zapnutí PC Activity. Je to Brno Kr. Pole, je to nějaký plošný výpadek nebo je chyba v mém modemu? Na infolinku se nedá dovolat,tak nevím co mám dělat Za případné odpovědi děkuji předem,jsem v int. kavárně,a doma mi net nejede ahojky
Odesláno 28. listopadu 2007 17 let Jo, taktéž potvrzuji výpadek v Brně Kr.Poli, ale jelikož jsem spal, tak mně to ani tak nevadilo. Výpadek trval zhruba od půlnoci do 8 hodin do rána...
Odesláno 28. listopadu 2007 17 let nefunkcni internet, v dobe od 23:00 do 10:00. brno zabovresky. nebudu radsi komentovat, nebo se zase rozcilim .
Odesláno 28. listopadu 2007 17 let Koukám že net blbne všude... tady u nás od pátku každej den tak dvě tři hoďky nejde:( By UPC mohlo vydat nějaké prohlášení.Neříkejte mi že to dělá ukradenej kabel. Mám tarif light a jedu maximálně 80kB\s
Odesláno 28. listopadu 2007 17 let Tak je to už OK,rychlost také dobrá,byl to jen výpadek. Stalo se mi to na takovou dobu poprvé a navíc přes noc,tak se zas tak moc nezlobím
Odesláno 28. listopadu 2007 17 let nejelo vůbec nic,ani TV. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 16. prosince 2007 17 let Mam ten samy problem, na modemu mi sviti oranzova dioda PC activity, nahore zelena POWER a pod ni zelene pravidelne blika RECEIVE. Problem je v tom, ze me uz to trva od PONDELI!!! tozn. net mi nejede skoro tyden...ze zacatku jsem volal na infolinku, ten jejich trend cekaci lhuty pul hodiny zmenili rovnou tak, ze reknou ze operatori jsou zaneprazdneni a at zavolam pozdeji a hovor je ukoncen, to uz je vrchol...volal jsem tak 15-20x. Tak pisu nekdy ve stredu skrz formular na upc zpravu ze mi nejde net. 24h po odeslani zadna reakce, pisu znovu ze uz me fakt serou, v patek mi vola nejaky kolik, ze pry to musi opravit technik, a ze jsou desne vytizeni, a ze v utery (pozitri) se se mnou technik domluvi, kdy to prijde vosefovat...Je to normalni? Neni tohle uz na reklamaci?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.