Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Do programove nabidky UPC v DVB-C dnes pribyly zminene 2 kanaly.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

jj vsiml jsem si, zatím to píše jen podmíněný přístup Conax. Nevíte někdo v jaké programové nabídce nebo v jakých balíčcích tyto programy budou dostupné?

Edit.: Na stránkách upczone teď vyšel článek: http://www.digizone.cz/aktuality/nova-c ... vyjadrime/

Odesláno

Ja uz vidim monoskopy

Odesláno

A co máš za nabídku? Startera asi nemáš, viď? Já mám totiž Starter + Darwin + Relax. Takže to asi v těhle balíčcích ani ve Starteru nebude.

Odesláno

Tak co už Nova Cinema běží nebo ne?

Odesláno

Běží, teď tam jsou nějaké kreslené pohádky.

Vypadá to, že je Nova Cinema i JimJam součástí nabídky Standard a Supreme :roll:

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Můžete prosím poradit jak se naladí v STB (CV-5000)Nova Cinema a JimJam ,musí se naladit nebo naskočí sama? Děkuji

Digital-Standart.

Odesláno

Tyto dva kanály vysílají v multiplexu se slovenskými programy, proto stačí na chviličku přepnout na Markýzu nebo Jojku a na obraze se objeví aktualizace a programy se objeví jako poslední dva v nabídce :)

Odesláno

Groveer/ Děkuji,bohužel zatím to nefunguje,musím aktualizaci vyvolat ručně?

Odesláno

A odkud jsi? Mě to takhle včera načetli tři STB tady v Děčíně. Stačilo jen na minutku zapnout jojku a hned se aktualizovalo. Možná by pomohla ruční instalace, ale nevím...

edit: tak při manuální instalaci mi to ty programy taky bez problémů našlo. Je to pásmo 418MHz.

Upraveno uživatelem Návštěvník

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague