Odesláno 30. listopadu 2007 17 let Do programove nabidky UPC v DVB-C dnes pribyly zminene 2 kanaly. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 30. listopadu 2007 17 let jj vsiml jsem si, zatím to píše jen podmíněný přístup Conax. Nevíte někdo v jaké programové nabídce nebo v jakých balíčcích tyto programy budou dostupné? Edit.: Na stránkách upczone teď vyšel článek: http://www.digizone.cz/aktuality/nova-c ... vyjadrime/
Odesláno 30. listopadu 2007 17 let A co máš za nabídku? Startera asi nemáš, viď? Já mám totiž Starter + Darwin + Relax. Takže to asi v těhle balíčcích ani ve Starteru nebude.
Odesláno 1. prosince 2007 17 let Běží, teď tam jsou nějaké kreslené pohádky. Vypadá to, že je Nova Cinema i JimJam součástí nabídky Standard a Supreme Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 1. prosince 2007 17 let Můžete prosím poradit jak se naladí v STB (CV-5000)Nova Cinema a JimJam ,musí se naladit nebo naskočí sama? Děkuji Digital-Standart.
Odesláno 1. prosince 2007 17 let Tyto dva kanály vysílají v multiplexu se slovenskými programy, proto stačí na chviličku přepnout na Markýzu nebo Jojku a na obraze se objeví aktualizace a programy se objeví jako poslední dva v nabídce
Odesláno 1. prosince 2007 17 let Groveer/ Děkuji,bohužel zatím to nefunguje,musím aktualizaci vyvolat ručně?
Odesláno 1. prosince 2007 17 let A odkud jsi? Mě to takhle včera načetli tři STB tady v Děčíně. Stačilo jen na minutku zapnout jojku a hned se aktualizovalo. Možná by pomohla ruční instalace, ale nevím... edit: tak při manuální instalaci mi to ty programy taky bez problémů našlo. Je to pásmo 418MHz. Upraveno 1. prosince 2007 17 let uživatelem Návštěvník
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.