Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Ahoj,

internet od Karnevalu/upc mám už asi rok, a každý měsíc jsem měl vždy na inkasu položku UPC internet- 570 kč, ale na tom posledním říjnovém inkasu tato položka úplně chybí a celková částka toho inkasa je o těch 570 kč nižší.

Internet jsem neodhlašoval,vždycky řádně v termínu zaplatil,a internet mi jede.

Co mám dělat? Poslat jim mail,nebo to nechat ať si to vyřeší sami?

Si teď připadám jak zloděj :oops:

Odesláno

dík,na jejich stránky nechodím,tak sem nevěděl.

Odesláno

To znamena, ze nemas na sebe presmerovanej svuj email z UPC. Skrz nej chodi ruzna upozorneni apod.

Odesláno

Taky rozesílají dopisy, mě přišel včera. A předtím mi poslali email a SMS. Když mají problém, tak to se ozívají všema kanálama, ale když něco potřebuješ, pomalu nejsou k sehnání.

Odesláno

Mně na mail nic nechodí. Kde přesně se to dá nastavit.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Mě taky přišlo to upozornění, ale protože na SIPO mám limit, který by to v listopadu překročilo, tak jsem je požádal o možnost jiného způsobu zaplacení. Napsali mi, že to mám zaplatit převodem na účet a variabilní symbol dát moje zákaznické číslo. To jsem udělal.

No a včera od nich přišlo, že to do toho SIPO dali, že se to kvůli limitu nezapatilo a že až mi to přijde od pošty, tak to mám zaplatit.

Docela mi s.... , protože to znamená, že budu muset zaplatit i další položky SIPO = budu platit extra poštovné.

Tak jsem jim napsal, že po nich budu chtít finanační kompenzaci (to už v tom prvním mejlu). Obratem přišel mejl, že se mi za způsobené problémy omlouvají.

Uvidím, kolik mě to bude stát, ale mám sto chutí jim o to za listopad zaplatit míň, protože jsem je na to upozorňoval.

Má s tím někdo tady zkušenost?

Odesláno

Tak mi přišlo vyúčtování SIPO s podezřele nízkou částkou za Internet. Nejenom, že si nestrhli částku za minulý měsíc, ale ještě se netrefili ani do to béžné sumy. :o

Odesláno

No to mě to tam sice napočítali oba dva měsíce, ale vyúčtování za tenhle měsíc se jim nějak nepovedlo. Naúčtovali mi navíc asi něco kolem 600 Kč.

Odesláno

U mne je SIPO v pořadku.

Naúčtovali si ( + za minulý měsíxc ) 2x TV a 2x Internet. Ani o korunu víc nebo míň.

• 150 Mb/s
  • -
  • Start
  • TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55
  • Litoměřice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague