Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Už se to tu mnohokrát řešilo UPC a Karneval si nikdy nekonkurovali, jejich přípojky se totiž překrývaly jen ve velmi malém procentu, tudíž se nejednalo o žádnou konkurenci. Tak tu nikdo prosím nevyhlašujte, že za to může to, že UPC je monopolem.

Ano, dá se říci, že UPC je monopolem, ale monopolem bylo i předtím a sám Karneval monopolem byl též. Dá se říci, že každá kabelová společnost je monopolem, protože ve svém regionu nemají žádnou konkurenci, kabelové sítě se většinou nepřekrývají.

Odesláno

S CS filmem me opravdu nastvali, jendiny alternativni kanal k americkym kanalum a namisto nej opet amici, achjo kdo ma na ty jejich hovadiny koukat :cry:

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
Tak koukam na bednu a misto CS Filmu uz je MGM.

Ale chybi i Ocko, Slovaci 2, Polaci 1 a Polaci 2, TV5, NOE a ten cinsky.

edit: tak koukam, ze Polak 1 je misto Promo kanalu, TV5 je misto toho cinskeho. A to je tak asi vse.

To jsou jako zase co za zmeny?

Ostrava-Dubina, byvaly ZLATY!!! Karneval...

Jsem z Hrabůvky a TV5, čínský a CS Film jsem nikdy neměl. Tyto programy jsou v základu?

Odesláno
  • Autor

No ja mam tu plnou (bez HBO) analog, a byly tam porad (tedy ne od zacatku, ale ten cinsky + CS Film od lonska? a TV5 uz roky).

edit: tak jsem nasel stary seznam z dob, kdy tam bylo jeste PRO 7, RTL2 a pod. a TV5 (CH 92) tam uz taky byla. A to uz je hrubo roku.

A na seznamu z lonskeho brezna uz CS Film byl taky (CH 57)

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

jsem z centra OV - projel jsem vsechny kanaly - POL2 a CSFILM jsou fuc ... :(

Odesláno

Tak CS Film mi UPC brát nemělo - tohle je poslední kapka v nafoukaném zacházení téhle firmy se mnou... Už mě prostě nebaví čekat, co mi zas svévolně "vylepší" příště!

Takže asi koupím STB, namontuju anténu a budu chytat české programy zadarmo - UPC ať si svého slavného Klasika strčí do řiti a já ušetřím 500 měsíčně! :(

Odesláno

Tak u nas uz zmizelo Ocko taky, ale CS Film zatim jede porad.

Odesláno

Jo, tak už jsme se dočkali i v Plzni - CS Film je v pr***i a máme tu MGM...

Odesláno

Koukam blbe nebo v brne zmizelo i STV2 :shock:

Kdyz tak moc chteji srovnat nabidky, tak proc nam sem neprihraji TV Deko, jak ho maji na siti UPC.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague