Odesláno 4. března 2008 17 let nevíte o nějakém programu pro "doplnění" obrazu na standardních 720 px? většina programů vysílá v nestandardním horizontálním rozlišení (640, 544, 528) a nechce se mi to před tvorbou DVD znovu komprimovat do MPEG2; mám takovou představu, že by stačilo doplnit vlevo a vpravo svislé černé pruhy - televize stejně ořezávají a několik černých pixelů by se tam ztratilo; hlavně bez zbytečného převodu
Odesláno 4. března 2008 17 let Myslim ze uz zde nekdo psal ze bez rekomprimace to jen tak nepujde. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. března 2008 17 let z principu by oříznuní nebo přidání bodů po 8 nemělo dělat problém, MPEG se komprimuje po blocích 8x8
Odesláno 9. března 2008 17 let Má někdo zkušenosti s vyjmutím disku a přetažením záznamu pomocí GetHav? Když to vše propojím v PC, spustím program, tak vše načte a při přetahování spadne. Rovněž tak Windows disk nevidí a chtějí jej formátovat pro další použití.
Odesláno 11. března 2008 17 let To fakt všichni taháte přes USB? Není něco lepšího a hlavně funkčího aby to šlo rychleji. Teď když se konečně dá konvertovat téměř bez chyb? Nezkoužel někdo naformátovat jiný disk v PC a pak ho vrazit do DVR co se dějě a jestli jsou pak následně vidět soubory po instalaci v PC?
Odesláno 11. března 2008 17 let Nekdo tady o prehazovani disku psal, zkus to dohledat, pokud to nebylo nahodou zmazano pri oprave databaze. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. března 2008 17 let To jsem našel již předtím, ale má stejné výsledky jako já, takže jsem se nehnul ani o píď.[/u]
Odesláno 11. března 2008 17 let Tak pak se zkus poptat na nejakem zahranicnim foru, kde uz s tim maji zkusenosti. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. března 2008 17 let To je problém, protože nás starší ročníky učili akorát rusky. Zahnívající kapitalismus byl zakázán.[/u]
Odesláno 14. března 2008 17 let Zdravim panove, nemate nekdo zkusenosti s pripojenim DVD rekorderu k Handanu pres SCART (ten SCART, ktery je propojen, aby se dalo nahravat na STB). To, ze jde dost nepohodlne vytahovat zaznam z STB me docela stve..
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.