Odesláno 10. ledna 2008 17 let Zdravim, rozhodl jsem se nainstalovat sit s routerem Ovislink WT-2000R. Ruzne jsem ho nastavoval, nejdrive s manualem posleze systemem pokus omyl. Bez uspechu. Mezi tim jsem samozrejme resetoval modem, router i kompy. Pak jsem si ovsem viml, ze na modemu nesviti ONLINE a DS pouze blika. Odvozuju, ze je problem nekde na zacatku bud v modemu nebo pred nim. Mohl jem nejak prenastavit modem tim routerem? Nejake napady jak to vyresit? Diky Upraveno 10. ledna 2008 17 let uživatelem orbital
Odesláno 10. ledna 2008 17 let pro upreneni, nelze se tedy pripojit i bez toho dementniho routeru kabelem rovnou do kompu
Odesláno 10. ledna 2008 17 let to se muze stat jen me zacit nastavovat sit a v tu chvili upc zahaji 24 hod vypadek
Odesláno 10. ledna 2008 17 let Pokud jsi nejak hybal s modemem, tak neni vyloucene ze tam mohl nastat spatny kontakt na vstupnim koaxu do modemu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.