Návštěvník Zdendas Odesláno 11. ledna 2008 Sdílet Odesláno 11. ledna 2008 Čau, každý se tu ptá jaký router je nejlepší, ale já mám ještě pár otázeček..nejsem co se týče sítí v tom moc odborník.. Mám modem od UPC a chtěl bych vytvořit síť pro jeden stolní PC a 2 notebooky.. Jaký router bude nejlepší? Kolik tak bývá dosah u wifi? Chci to v panelovým bytě a chci se zeptat jestli i ob dva pokoje budu mít pořád 5Mbit připojení..? A pokud je v notebooku pouze wifi karta, tak k ni potřebuji ještě koupit anténu? Na jaký paramerty koukat při výběru wifi routeru a jaký parametry se vůbec sledují u wifi karet atd..? Kdyby byl někdo tak ochoten mě do toho tak trošku zasvětit, budu vděčný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Langer Odesláno 22. ledna 2008 Sdílet Odesláno 22. ledna 2008 Nejsympatičtější je mě wifi router Asus WL-500gP kvůli bohaté výbavě, jinak s integrovanou anténkou na mém wifi routeru, má známej přes 2 zdi a 20 m signál 80% takže v rámci bytu si myslím že ze ztráty signálu nemusíš mít vůbec obavy a na wifi kartě mít přídavnou anténu nemusíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bender Odesláno 23. ledna 2008 Sdílet Odesláno 23. ledna 2008 Souhlasím s kolegou, Asus 500g je dobrá volba, má vynikající poměr cena/výkon, měl jsem zkušebně doma internet v paneláku přes wifi a se signálem nebyl v rámci celého bytu vůbec žádněj problém (i přes 3 zdi). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník blackskull Odesláno 23. ledna 2008 Sdílet Odesláno 23. ledna 2008 Já mám tohle - http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=S ... KTL-WR542G nastavení je pro "blbý", takže pro mě ideální. V rámci bytu v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Efendy Odesláno 23. ledna 2008 Sdílet Odesláno 23. ledna 2008 ASUS wl520gc naprostá spokojenost,příjem po celém byte,snadná instalace a nastavení ,pokud máš v NTB wifi další antenu není třeba,připojení bude stále 5Mb ale budou se o něj dělit všechny PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. ledna 2008 Sdílet Odesláno 25. ledna 2008 Mam doma 2xPC propojen s routerem pres LAN a jeden notas pres wifi.Router mam ve skrini a wifi signal tak kolem 70-80% .Notas tak 10-15m od routeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. března 2008 Sdílet Odesláno 9. března 2008 Používám MSI http://sitove-prvky.alza.cz/msi-rg60se-wifi-router-4port-switch-firewall-802-11b-g-11-108mbps-1xwan-odpojitelna-antena-d75920.htm Mám ho teprve pár dnů ale zatím jede na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. března 2008 Sdílet Odesláno 23. března 2008 Mne ten ASUS WL500gP na Chello nefunguje, nastavovali ho už traja a nik s ním nevedel pohnúť. Vraj tam treba alternatívny firmware. Všetko ostatné funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 23. března 2008 Sdílet Odesláno 23. března 2008 Přesně tento typ mám a funguje bez problémů. Fungoval za Karnevalu a po změně na UPC žádný problém Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.