Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Čau, každý se tu ptá jaký router je nejlepší, ale já mám ještě pár otázeček..nejsem co se týče sítí v tom moc odborník..

Mám modem od UPC a chtěl bych vytvořit síť pro jeden stolní PC a 2 notebooky.. Jaký router bude nejlepší? Kolik tak bývá dosah u wifi? Chci to v panelovým bytě a chci se zeptat jestli i ob dva pokoje budu mít pořád 5Mbit připojení..? A pokud je v notebooku pouze wifi karta, tak k ni potřebuji ještě koupit anténu?

Na jaký paramerty koukat při výběru wifi routeru a jaký parametry se vůbec sledují u wifi karet atd..?

Kdyby byl někdo tak ochoten mě do toho tak trošku zasvětit, budu vděčný..

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nejsympatičtější je mě wifi router Asus WL-500gP kvůli bohaté výbavě, jinak s integrovanou anténkou na mém wifi routeru, má známej přes 2 zdi a 20 m signál 80% takže v rámci bytu si myslím že ze ztráty signálu nemusíš mít vůbec obavy a na wifi kartě mít přídavnou anténu nemusíš.

Odesláno

Souhlasím s kolegou, Asus 500g je dobrá volba, má vynikající poměr cena/výkon, měl jsem zkušebně doma internet v paneláku přes wifi a se signálem nebyl v rámci celého bytu vůbec žádněj problém (i přes 3 zdi).

Odesláno

ASUS wl520gc naprostá spokojenost,příjem po celém byte,snadná instalace a nastavení ,pokud máš v NTB wifi další antenu není třeba,připojení bude stále 5Mb ale budou se o něj dělit všechny PC

Odesláno

Mam doma 2xPC propojen s routerem pres LAN a jeden notas pres wifi.Router mam ve skrini a wifi signal tak kolem 70-80% .Notas tak 10-15m od routeru.

• po měsíci...
Odesláno

Používám MSI

http://sitove-prvky.alza.cz/msi-rg60se-wifi-router-4port-switch-firewall-802-11b-g-11-108mbps-1xwan-odpojitelna-antena-d75920.htm

Mám ho teprve pár dnů ale zatím jede na 100%

• po 2 týdnech...
Odesláno

Mne ten ASUS WL500gP na Chello nefunguje, nastavovali ho už traja a nik s ním nevedel pohnúť. Vraj tam treba alternatívny firmware. Všetko ostatné funguje.

Odesláno

Přesně tento typ mám a funguje bez problémů. Fungoval za Karnevalu a po změně na UPC žádný problém

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague