Návštěvník Mira2506 Odesláno 20. ledna 2008 Sdílet Odesláno 20. ledna 2008 Přestala mě najednou fungovat pošta jak to nastavit mám email na seznamu.cz a internet od UPC.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. ledna 2008 Sdílet Odesláno 21. ledna 2008 Viz nápověda na Seznam.cz Jako SMTP server (server pro odchozí poštu) si ale asi raději nastavte ten od UPC, tedy smtp.upcmail.cz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. srpna 2008 Sdílet Odesláno 25. srpna 2008 zdravim, mam stejny problem (resp. mame doma na 3 pocitacich) - neodchazi posta Nastaveni: Program: Mozilla TB 2.0.0.16 Adresa serveru: smtp.chello.cz nebo smtp.upcmail.cz (nefunguje ani jedno) Port: 25 Zabezpecene spojeni: Zadny z podpory mi napsali, ze si mam vypnout zabezpecene spojeni, ktere zapnute namam - nevite, co s tim - nemate podobny problem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Doctor Odesláno 25. srpna 2008 Sdílet Odesláno 25. srpna 2008 taky mám Thunderbirda, pošta odchází v pohodě. V nastavení účtu mám zaškrtlé zabezpečené spojení SSL. A jede. Ještě zkus jiný port. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 25. srpna 2008 Sdílet Odesláno 25. srpna 2008 Zkus si stáhnout nějaký scanner portu a projeď jím tyto dvě adresy, tzn. upcmail, atd. Tím zjistíš, na jakých portech server naslouchá a můžeš se tím právě také dobádat k tomu, zda POP3 a SMTP porty vidíš, nicméně se k nim nedostaneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.