Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Muzu poradit stranku www.upclive.cz tam najdete pomerne velke mnozstvi info, nastaveni atd... :idea:

Odesláno

Já jsem taktéž bývalý zákazník Karnevalu, takže stále mám funkční e-mailovou adresu xxx@karneval.cz

Od začátku roku mám novou smlouvu s UPC.

Pomocí čísla na slmouvě jsem se zaregistroval na Moje UPC, ale nikde tam nevidím možnost vytvoření poštovní UPC schránky nebo webu.

Pokud se chci přihlásit na UPC Mail tak to prostě nejde. Asi nemám potřebné vstupní údaje, neboď karnevalácký heslo samozřejmě nefunguje, to které platí pro Moje UPC také nefunguje a jiné nemám.

Jsem prý "Neznámý uživatel nebo neplatné heslo"

:evil:

Odesláno

Moje UPC je něco jiného. Tam máte přehled uskutečněných hovorů z pevné linky od UPC, možnost spravovat svůj účet tak, že si můžete změnit adresu a další identifikační údaje a v neposlední řadě nabízí také přehled obejdnaných služeb a snadné objednání nových služeb.

Nedávno ale UPC posílala svým zákazníkům, kteří byli původně připojeni k síti Karneval (nevím jestli všem) na původní mail Karnevalu, že byla zřízena nová mailová schránka ve tvaru @upcmail.cz , a že původní adresy prozatím zůstavají též v platnosti, o dalším postupu pokud by byla platnost zrušena, budou informovat. V e-mailu byly též uvedeny přístupové údaje do emailu a také přístupové údaje na https://registrace.upc.cz , kde se nachází uživatelský účet.

Odesláno
:idea: Posledni dobou je rychlost prijmuti odeslane posty pres upcmail.cz okamzite.
Odesláno

Zjistil jsem, že email odeslaný na "púvodní_IPadresa@karneval.cz:" dojde rovněž téměř okamžitě, zatímco email na "alias@karneval.cz" je doručen až za několik desítek minut. Asi značně omezili funkcni karnevalího DNS serveru (?).

Odesláno

U karnevalu jsme měli 2emailové adresy a jelikož jsme doma dva, kteří net používali, rozdělili jsme si i maily, ale jak to bude nyní? Budou i po této změně 2mailové schránky? Děkuji

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague