Odesláno 24. ledna 2008 17 let Chtel bych poprosit o radu s pripojenim dvou PC a timto routerem. Prvotni nastaveni jsem zvladl, ale v siti neni videt druhy PC a nejde mi prohlizeni internetu ani na jednom PC. Jediny co funguje je ICQ. Nemam nekde neco nastavenyho spatne? A jak to prenastavit?
Odesláno 27. ledna 2008 17 let Pokud by to bylo MAC adresou (což už mimochodem delší dobu není podmínka), tak by nejelo ani icq. Čili zkusit z příkazové řádky svatou trojici nslookup www.google.com ping www.google.com telnet www.google.com 80 (vymaže se obrazovka a tam poslepu zadat) GET / (odentrovat dvakrát) Super, Premium - - Vodafone Station WiFi 5, Compal CH7465 Zlín
Odesláno 27. ledna 2008 17 let Tak nepomohlo ani jedno. Sit uz jsem rozchodil nemel jsem totiz nainstalovany protokol IPX/SPX. Ale net porad nejde.
Odesláno 27. ledna 2008 17 let Restart modemu ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. ledna 2008 17 let Ja tento router mel kdysi doma asi tyden, stacilo jen vse zapojit, nic jsem nenastavoval a vse fungovalo bezproblemu Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. ledna 2008 17 let Zkus navod: http://www.okcomputers.cz/foto/ke_staze ... 04K_CZ.pdf Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.