Návštěvník zralok Odesláno 27. ledna 2008 Sdílet Odesláno 27. ledna 2008 Dobrý den už jsem zoufalej moje bydliště je na Brno - bystrc teyschlova 30 a mam problem z rychlosti od vcera (sobota) mi internet jede sotva 15kb/s. Mam tarif easy a tam pisou ze nemam zadny FUP omezeni takze by me zajimalo proc to mam tak pomaly kdyz normalne dosahju kolem 400kb/s. ma taky nekdo takovej problem ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. února 2008 Sdílet Odesláno 21. února 2008 Mám ten istý problém od 4.1.2008. Bydlím v Praze a jsem smluvním užívatelem UPC Easy Internet, přenosová rychlost 3072/256, objem přenesených dat bez limitu. Od 4.1.2008 dosahuji přenosové rychlosti jen 124/60, i menší. Nepomohla ani nová instalace oper. systému. UPC ve věci doposůd nesjednal nápravu. Když máte zájem, další podrobnosti, stanovisko UPC a dokumentaci vám zašlu e-mailem. Kontakt na mně: e-mail: viloj@volny.cz mobil: 731563107 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tukancheez Odesláno 21. února 2008 Sdílet Odesláno 21. února 2008 Tady se takove veci neresi! Neoficiální diskuzní fórum o kabelové televizi a internetu od společnosti UPC Jste na spatne adrese toto je neoficialni forum! Musite si zavolat na operatora ci pouzit kontaktni formular, zde s Vami nikdo nic nevyjedna. Jinak takovy mensi dotaz resetovali jste modem ci router? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. února 2008 Sdílet Odesláno 21. února 2008 Od 4.1.2008 dosahuji přenosové rychlosti jen 124/60, i menší. Nepomohla ani nová instalace oper. systému. Rekl bych ze na nej byl aplikovan fup za spamy/viry Takze infolinka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.