Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Na chlazeni DVR opravdu dejte pozor, rozhodne DVR nikam nezavirejte, pokud ale bude na dobre odvetranem miste, tak zas tak moc nehreje, zhavi tam hlavne zdroj - tranzistory na chaldicich, HDD je celkem OK.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

EPG je někdy dost zmatené - když se mi na Cinemaxu objeví pořady, co se vysílají na ČT1 a jde je najít jen při cestě v EPG zpět (při cestě do předu je to správně), tak to asi nebude chyba ve vysílaném EPG.

Toto jsem bohužel zaznamenal i u standardně dodávaných STB CV-5000 :?

Odesláno

to tomus: mám na něm postavený sat a rozhodně jim zima není :-)

Odesláno

Mozna mam hloupej dotaz, ale nikde jsem to tu nenasel. Jak si prectu zpravu, ktera mi sviti v podobe te male obalky pri prepinani kanalu vlevo dole? Na starem STB CV-5000 se zmackl na ovladaci otaznik a slo to. Na DVR ovladaci jsem otaznik nenasel. Zkusil jsem vzit ovladac od stareho STB, ale otaznik zde ma funci tlacitka "REC i" a napise to: "RECORD NONE". O nic nejde, zpravu jsem si precetl na STB co mam u druhe telky (zmena TV nabidky), ale zajimalo by me jak se k ni dostat i na DVR....

Odesláno
Jak si prectu zpravu, ktera mi sviti v podobe te male obalky pri prepinani kanalu vlevo dole?.

Stejně jako u CV-5000 stisknutím bílého tlačítka.

Odesláno

Diky Katodo, mas recht ;-). Nebudes mi to verit, ale i tohle tl. jsem zkousel a neslo to v tu chvili, ted uz jo :-)

Dik

Odesláno

Mám stejný problém. Před 2 týdny jsem poslal dotaz na UPC a dodnes mi nikdo neodpověděl. Volal jsem technikovi, co mi DVR instaloval a ten nevěděl.

Odesláno

ještě jednou tady zkusím dotaz na Vaše zkušenosti, názory ohledně průchodu signálu skrz DVR. Mám zapojený sat a DVD skrz DVR a musí být zapnutý, aby šel zvuk. Pozorujete toto ještě něko další? U 5000 to bylo O.K.

Odesláno

Nezkousel jsem, ale pravdepodobne tam bude proste jine hardwarove zapojeni vystupu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague