Odesláno 24. února 2008 17 let a je tuhej... delší dobu jsem ho nechal stát na záznamu na pauze, mezitím (asi) začal nahrávat a teď už jde jen zapnout a vypnout a nedělá žádné obrázky, nic... jediné, co mu jde, že přepne televizi od A/V režimu tak jsem zvědavý, co se stane až donahrává - jestli se probere sám a nebo jestli ho budu muset vyškubnout ze zásuvky. tohle veřejný testování software v stb je docela trapný Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 24. února 2008 17 let tak už se probral - s velkou slávou se zeptal, jestli má začít nahrávat (přitom měl nahrávat už cca 40 minut a skutečně nahrával) a ta část nahrávky + dvě předchozí najednou neexistují, na disku ani stopa prima skvělá práce... Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 24. února 2008 17 let Jak vidím docela dost chyb a problému, takže zatim nic pro mě i když to vypadá lákavě. Časem pokud UPC tuto službu vylepší, tak možná. Zatim zůstanu u standartního set-up boxu.
Odesláno 24. února 2008 17 let Takhle se na to nedá dívat Ten standardní je na tom mnohem hůř. Ještě vyčkám na STB HD s HDD - ale i když jsem rozený optimista, tak vlastně ani nepředpokládám, že by to mohlo fungovat bez problémů. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 24. února 2008 17 let Stalo se už někomu, že během nahrávání se přepnul program? Teď jsem se díval na nahrávku z Nova Cinema a najednou to skočilo na ČT4 - prostě 3/4 nahrávky Nova Cinema, 1/4 ČT4. Už je to podruhé, co to ten krám udělal, minule to bylo z HBO na ČT2. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 25. února 2008 17 let Už si to moc nepamatuju, ale bylo to myslím na MGM, Hallmark, Film + a ještě něco. Pomohl až návrat k továrnímu nastavení a nové nalazení Jenže to se zase za celý neden nenaladilo ani jedno HBO, a Cinemax, což bylo třeba vyřešit manuálním laděním... No nevím, přijde mi, že by nám za testování beta verzí prodůktů mělo spíš platit UPC
Odesláno 25. února 2008 17 let Stalo se už někomu, že během nahrávání se přepnul program? Teď jsem se díval na nahrávku z Nova Cinema a najednou to skočilo na ČT4 - prostě 3/4 nahrávky Nova Cinema, 1/4 ČT4. Už je to podruhé, co to ten krám udělal, minule to bylo z HBO na ČT2. Me se to jeste nikdy nestalo, divny. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. února 2008 17 let Ten první případ má možná souvislost s tím, že jsem během nahrávání přerovnával programy na čísla, která mám rád Sice to nevím na 100%, ale možné to je, resp. nedokážu to vyloučit. Ale ten druhý případ - na 100% v tom nejedu, díval jsem se na nahrávku, jen jsem ji pořád zastavoval a vracel, protože pořád někdo otravoval na skype a telefonem. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 25. února 2008 17 let Co se tyka te dlouhe pauzy, tak jsem problem zkousel i rucne vyvolat, ale nepodarilo se vse fungovalo jak ma. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. února 2008 17 let to nebyla jen pauza... to bylo hodněkrát i |<< Na Stroj času jsem se díval skoro 4 hodiny Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.