Přejít na obsah

TZ: UPC odstartovala řádné TV vysílání ve vysokém rozlišení

Doporučené příspěvky

Návštěvník onak

2 tomus: Jak to myslíš?

Nejvíc mě štve, že to UPC zase zařadilo jen do nabídky Standard a Supreme. Nechápu, proč to nemůžou nacpat do nějakých balíčků, ať si to můžou objednat i ti, co mají Starter, a nechtějí zbytečně další programy z nabídky Standard. Můžou to třeba zařadit do balíčku Relax nebo Darwin, nebo ať udělají nový balíček jen s HD programy.

No hurá, jen aby brzo rozšířily nabídku, dva kanály za 150,- je dost, ale někdy během března bych do toho šel. Asi před tím zruším dvojnásobný upload, který stejně mimo síť UPC moc dvojnásobný není. Dejte vědět až to bude taky v síti karnevalu.

Návštěvník onak

Teď mě napadlo, vy co říkáte, že na bývalým Karnevalu to ještě není. Není možné, že to dali do multiplexu, kde jste měli ZDF programy, a ty ZDF programy už tam nejsou a místo toho tam na tom multiplexu máte ty HD programy???????

Takže ONA to přivolal! Od pondělí 18.2. byl v bývalé karnevalí síti multiplex ZDFvision NAHRAZEN avizovanými programy v HD.

450 MHz, QAM64, 6.9 kS/s, komprese H264

National Geographic HD, Voom HD

Datový tok cca 15 Mb/s

Celkový datový tok multiplexu cca 35 Mb/s

Rozlišení 1920x1088

Příjem trhaný, procesor 95% (při SDTV cca 10%)

Záznam trhaný, procesor 60%

Kodek CyberLink H.264, jiné zatím nezkoušeny

Procesor P4 HT 2.6 MHz

Sw DVBViewer 3.9

Návštěvník vitner

Potvrzuji, ještě ráno jsem v Litvínově koukal na ZDF Theaterkanal a teď už jsou všechny německé kanály v digitálu nahrazeny těmi dvěma v HD. Před chvilkou mi přišel DVR a tak jsem se těšil jak budu nahrávat koncerty všech žánrů kterých na ZDF Theaterkanal dávají nespočet..... :(. Neříkám, že HD je nezajímavé, ale nemám na ně telku ani HD STB. Fakt mě ty německý kanály chybí :-(:?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...