Odesláno 27. února 2008 17 let vždy když ráno přijdu k STB tak je zapnutý i když jsem ho večer vypnul, má někdo podobné zkušenosti
Odesláno 27. února 2008 17 let Tak máš asi nastavený časovač, že se ti STB automaticky v určitý čas zapne.
Odesláno 28. února 2008 17 let Tak máš asi nastavený časovač, že se ti STB automaticky v určitý čas zapne. nemám, to jsem kontroloval jako první, ale např. dnes to bylo v pohodě
Odesláno 28. února 2008 17 let Chtěl bych se zeptat těch, kteří z mají STB s HDTV příjmem: nechalo vám UPC kartu z původního STB funkční? A nezkoušeli jste přístupové karty v STB vzájemně zaměnit a zkusit, co se stane? PP
Odesláno 29. února 2008 17 let ano, původní STB i příjmač jsou plně funkční, karty jsem neprohazoval. Na novou kartu dostaneš zase desetidenní demo všech kanálů, po uplynutí doby by ti měli zůstat předplacené kanály (doufám že tam nebudu muset volat jak minule, kdy pro jistotu vypli i ty předplacené )
Odesláno 29. února 2008 17 let Jj, funguje i původní STB s kartou. Na novém STB je desetidenní zkušební nabídka. Takže přesně tak, jak píše v předchozím příspěvku.
Odesláno 29. února 2008 17 let Nepřišel jste někdo na to, jak se přečte zpráva na STB CV-7000HD? Jak už jsem psal dříve, tak bílé tlačítko s otazníkem nereaguje. Na obrazovce mi svítí obálka, že mám zprávu, ale nemůžu ji přečíst.
Odesláno 29. února 2008 17 let Nepřišel jste někdo na to, jak se přečte zpráva na STB CV-7000HD? Jak už jsem psal dříve, tak bílé tlačítko s otazníkem nereaguje. Na obrazovce mi svítí obálka, že mám zprávu, ale nemůžu ji přečíst. to by mne také zajímalo... Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.