Návštěvník frank Odesláno 14. února 2008 Sdílet Odesláno 14. února 2008 V 8:35 doslo k prekopu na trase Cheb - KV, pocitam ze to opravi nejdriv za 8 hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník juper Odesláno 15. února 2008 Sdílet Odesláno 15. února 2008 V 18.30 provoz obnoven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frank Odesláno 2. května 2008 Sdílet Odesláno 2. května 2008 Dnes v 8:03 došlo k výpadku v Sokolově (net, tel, dvb-c). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frank Odesláno 2. května 2008 Sdílet Odesláno 2. května 2008 V 8:34 a v 8:45 naběhly stroje, které si hlídám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ankroth Odesláno 4. května 2008 Sdílet Odesláno 4. května 2008 V 8:34 a v 8:45 naběhly stroje, které si hlídám. Technik od UPC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frank Odesláno 20. listopadu 2008 Sdílet Odesláno 20. listopadu 2008 Dneska jsem v dobe 5:56-17:42 zaznamenal vypadek internetu v Sokolove. Pozoroval vypadek i nekdo jiny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frank Odesláno 21. listopadu 2008 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2008 Slo o precislovani IP adres. Skoda ze misto kravin typu Eurovikend s UPC neposilaji mailem dulezite info o zmenach na siti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. listopadu 2008 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2008 Výpadek jsem nezaznamenal. Nebyl jsem sice osobně doma, ale z ostatních členů rodiny si nikdo nestěžoval ani na analog TV, ani na Internet. Pokud by trval tak dlouho určitě by si ho někdo (minimálně můje stále zapnuté PC) všiml. IP adresa se mi také nezměnila - stále Karneval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frank Odesláno 4. března 2009 Sdílet Odesláno 4. března 2009 Presne od 9:00 je v Sokolove vypadek internetu a upc telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frank Odesláno 4. března 2009 Sdílet Odesláno 4. března 2009 V 11:00 nabehlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.