Přejít na obsah

Výpadek Sokolov


Návštěvník frank

Doporučené příspěvky

  • po měsících...
Návštěvník Jaku

Nemám sice výpadek, ale od začátku března mi kolísá rychlost.

Tarif Light (20/1,5) mi funguje od 4/1,15 do 16/1,25 extrémní hodnoty 2/1,1 a 20/1,3 jsou výjimečné - krátkodobé.

Od začátku dubna si stěžuji a nikdo to není schopen opravit.

Po měsící přiznali, že je přetížená lokalita. Po opakovaných a často velmi ostrých telefonech mi přišla na otázku KDY bude závada odstraněna a tedy síť posílena tato odpověď:

Vážený pane ...,

Rád bych Vám tyto termíny sdělil, nebo zjistil, bohužel to není možné. O přepojování jsme informováni jen několik dní před započetím akce a k dispozici máme pouze seznam zatížených lokalit. Vždy se přepojuje nejdříve lokalita, která je nejvíce zatížená. Nic víc Vám v tuto chvíli opravdu nejsme schopni sdělit. Pokud zašlete email, nebo zavoláte, na klientské centrum (241 005 100), dohodnou se s Vámi na slevě za sníženou rychlost. Děkujeme za trpělivost.

Stále si myslím, že ty přepojování přetížených lokalit musí někdo plánovat, a tu informaci požaduji od něj, ale jediné co se dozvím je velmi neurčité, počkejte do konce dubna, do konce května a předposlední zpráva ze začátku června je tato:

Vážený pane ...i,

jak jsem již uvedl, termíny přepojování nemáme k dispozici, nemůžeme Vám tedy sdělit žádné podrobnosti. Stávající situace může trvat týden, nebo dva měsíce, prozatím se to nedá určit. Za celou dobu, kdy je rychlost internetu snížena, může samozřejmě klientské centrum poskytnout odpovídající slevu. Stačí jim napsat email, nebo zavolat na 241 005 100.

Slevu tuším žádnou nedostanu. Od podzimu loňského roku totiž mám slevu 50% na 1 rok. Tak mi připadá, že jim je to jedno.

Prosím ostatní ze Sokolova. Zkuste si v různém čase během dne změřit jakou rychlostí jedete ftp://ftp.upc.cz/pub/testrychlosti a v případě neodpovídající rychlosti si zkuste také stěžovat. Možná když nás bude víc dostanem se dřív na řadu s posílením - výměnou CMTS.

 

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemám sice výpadek, ale od začátku března mi kolísá rychlost.

přesně timhle sem si prošel i já, byly to krutý tři měsíce kolísání od 1 do 25 Mb/s, upload obvykle od 1 vejš... tohle pondělí se stal zázrak a rychlosti odpovídají a držej celej den... slibovali mi to stejně jako tobě, už sem si myslel, že se na to vys**ou, ale přece sem se dočkal...

 

co se týká slevy, já ji měl od září do září 50%, protože byla moje první... podruhý už dávají 25%, ale to v mý situaci vyšlo nastejno, protože částka z 50% slevy na classicu je skoro stejná jako z 25% na 30M, přešel sem teda na 30M a platim o 20 kč měsíčně víc, zase na rok...

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...
Návštěvník Ankroth

Předevčírem postihl Sokolov výpadek internetu UPC. Zdá se, že technici rovnou vyměnili i zastaralé CMTSky a celkově síť posílili. Teď mi už rychlost nekolísá, což je paráda. Mám opravdu předpisový 10 Mbit/1 Mbit a "kilový" ping se mi zlepšil ze 28 ms na 14 ms. Prostě paráda!

 

Bohužel jásám zbytečně. Od té doby co provedli upgrade sítě mi minimálně 3x denně vypadne internetové připojení, protože se modem restartuje. Je to dost nepříjemná vlastnost, hlavně když je člověk připojený do práce nebo hraje hru po internetu. Takový internet je naprosto nepoužitelný!!! Neděje se to jen mně, ale i dvěma známým ze Sokolova. Na technické podpoře mě samozřejmě odbili tím, že je vše v pořádku.

 

Mně by z toho už jeblo. UPC jsem chyby vždycky odpustil, protože jsem potřeboval stabilní internet s nízkými pingy. Jestli to teď nebude, můžou si modem nabouchat do prdele i s drátama.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Jaku

Přidej si dalšího.

V pátek jsem se snažil pracovat vzdáleně a výpadky mě doopravdy rozčilují.

Je zajímavé, že "neprůkazný" http://speedtest.net/index.php mi rychlost ukazuje odpovídající, ale u ftp://ftp.upc.cz/pub/testrychlosti/light_30s stejně dosahuji času 45-55 sekund.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník frank

Bohužel jásám zbytečně. Od té doby co provedli upgrade sítě mi minimálně 3x denně vypadne internetové připojení, protože se modem restartuje.

Tak tech nekolik vypadku denne potvrzuji. Pred upgradem site bylo pripojeni stabilnejsi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Ankroth
No to bude tim preladovani kmitoctu na CMTS s nizsi zatezi, uz se to tu resilo.

 

A k jakému řešení se nakonec došlo? Právě ode mě odešel UPC technik, kdy mi dal zapravdu, že tady byl zbytečně a odsud nic neudělá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
Návštěvník Ankroth
Zatim k zadnemu, je to problem na strane UPC.

 

Po mé urgenci v UPC už to asi skoro týden běží v pořádku, modem se konečně nepřelazuje a výpadky internetového připojení jsou konečně minulostí. Hurá! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...