Odesláno 10. prosince 2019 5 let před 2 hodinami, tomus napsal: Můžete někdo prosím vyzkoušet, zda vám funguje dálkový restart modemu? Poslední tři dny to zkouším a nefunguje to, aby šel modem restartovat, je nutné nejprve počkat až se načtou informace o modemu, Ale ty se nechtějí načíst a točí se tam stále jen kolečko, Ještě nedávno to bez problémů fungovalo. Jsem na tom stejně. Edit : Bohužel nevím, jak dlouho tento stav přetrvává. Nechci to zakřiknout, ale už dlouho jsem neměl žádný problém. Upraveno 10. prosince 2019 5 let uživatelem Jant
Odesláno 10. prosince 2019 5 let Déle jak týden to určitě nebude, protože jsem nucen restartovat poměrně často, tak bych si toho všiml. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. prosince 2019 5 let Asi se zeptám blbě, ale nedá se modem zrestartovat přímo z administrátorského přístupu do modemu? Už jsem to dlouho nedělal, ale mám dojem, že naposledy jsem použil právě tento přístup. Takže nechápu, proč to vlastně dělat přes MyUPC. 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 11. prosince 2019 5 let Protože z MyUPC to můžeš udělat odkukoliv na dálku a hlavně to uděláš i v případě, kdy ten modem vytuhl. Což by na dálku udělat nešlo, ani kdyby v tom modemu byl povolený vzdálený přístup. - - - - -
Odesláno 11. prosince 2019 5 let Nahlášeno, prověřuje se. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 11. prosince 2019 5 let Teď jsem na to ze zvědavosti mrknul a zjistil, že mi to už zase funguje.
Odesláno 11. prosince 2019 5 let Potvrzuji, mě už to také funguje. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. prosince 2019 5 let Každopádně díky všem za nahlášení. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 25. července 2020 4 roky Funguje vám stále dálkový restart modemu? Nedávno mi pronajatý modem vyměnili za nový Compal CH7465VF a teď v "Moje UPC" vůbec položku "Moje zařízení" nevidím: Výměna modemu s tím souviset nemusí, tuhle stránku pochopitelně nezkouším každý den. Super 500 Mb/s - Komfort STB Kaon K-B3000HDCO, Compal CH7465VF Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.