Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

@homberg osobně mám UPC Zone i za takovou testovací platformu. Není ale povinnost se těchto "testů" účastnit :) 

Odesláno

mám odkoupený Technicolor a od té chvíle co jste se v tom začali vrtat mám po přihlášení do Moje UPC pouze: OMLOUVÁME SE, ALE DOŠLO K CHYBĚ.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

No a co ty tisice dalsich, kteri na tohle forum nechodi?  "Omlouvame se, ale doslo k chybe" jim moc nerekne. Ze jsou ucastniky testovani nove funkce nemaji ani potuchy.

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

homberg: A koľko z tých tisícov ľudí chodí reálne "každý deň" na MojeUPC? kým im ide internet, alebo iná služba tak tipujem že skoro vôbec

Odesláno

Tak logicky, když je problém se službami UPC, kontaktuje se UPC.

Odesláno

@homberg tisíce dalších si této novinky nevšimnou :) Není na první pohled až tak viditelná, ale když vím, že vám na fóru tyhle věci vadí, budeme to testovat na vybrané skupině mimo UPC Zone. 

@retron Zdravím, potřebuji od Vás také číslo smlouvy do zprávy, abychom mohli problém lépe identifikovat. Díky :) 

Odesláno

David - UPC>> testujte, testujte...a potom nabidnete hotovou, odladenou sluzbu pro vsechny.

Ta novinka je pro kazdeho zakaznika UPC paradoxne viditelna prave v te hlasce - Omlouvame se...

Upraveno uživatelem homberg

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Praha
Odesláno

@David - UPC a jak se zapojit do vybrané skupiny? narozdíl od ostatních si rád otestuju, co bude nového:)

• 4G LTE
  • -
  • -
  • Huawei B2368-66
  • JMK
Odesláno

@MekliCZ to byla nadsázka 🙂 I nadále vám zde budu dávat novinky ohledně UPC, které můžete otestovat mezi prvními. 

Odesláno

To je pecka 🙂 🙂

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague