Odesláno 25. září 2004 20 let Chtěl bych vědět, kde zjistím mojí druhou neveřejnou IP adresu. Od Karnevalu jsem dostal při podpisu smlouvy údaje pro konfiguraci, ale je tam jenom 1 neveřejná IP adresa. Musím si zvlášť požádat o druhou neveřejnou ip adresu ?
Odesláno 25. září 2004 20 let Zjistis to na strance http://home.karneval.cz ,po prihlaseni na tvuj ucet klikni na odkaz Nastavení TCP/IP a tam to mas rozepsane. Mimochodem Karneval pro nas pripravuje novou verzi home.karneval.cz,kde je i tv program vsech dotupnych kanalu a take konecne vymakanejsi emailova schranka vcetne filtru. Dalsi podrobnosti zde nechci rikat, protoze to zjevne jeste nemaji dodelane. Upraveno 25. září 2004 20 let uživatelem Návštěvník Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. září 2004 20 let Díky za odpověď, problém je ale v tom, že v té sekci TCP/IP mám uvedenu jenom jednu IP adresu.
Odesláno 25. září 2004 20 let A nemas nahodou tarif Light ? Protoze jak se ted divam, tak u Light mas standartne jen jednu neverejnou IP, viz. ZDE. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. září 2004 20 let Mám tarif TURBO už přes rok. Kamarád má ten samý tarif a taky má v nastavení jenom jednu IP adresu.
Odesláno 25. září 2004 20 let Tak to volej infolinku a trochu jim tam nadej za ty jejich "skvely" sluzby, standartne mas mit 2 neverejny IP. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. září 2004 20 let Správně bys měl mít dvě, jak říkal tomus, každopádně byl sem informován, že v určitých lokalitách to tak opravdu nefunguje. Radši si opravdu zavolej na Karnevalu, tam ti to vysvětlí přesně
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.