Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno
On 8/1/2019 at 10:50 AM, Retiree said:

CA modul s přístupovou kartou, který je v databázi zařízení UPC (tzn. pronajatý nebo odkoupený), bude fungovat v jakémkoli zařízení, které umožňuje příjem ve standardu DVB-C (kabelový tuner) a je vybaveno CI rozhraním - konektorem pro zasunutí CA modulu. Zařízením může být např. televizor, set-top-box, STB (přijímač) s více tunery pro různé standardy DVB, tv tuner v počítači,...
Pokud pod pojmem satelit rozumíš přijímač (set-top-box), který má pouze satelitní tuner, DVB-S/S-2, tak tam CA modul UPC fungovat nebude. Pokud pojmem satelit chápeš přijímač, který má více tunerů, tedy umožňuje příjem ve více standardech DVB a jedním z nich je DVB-C, pak tam CA modul UPC fungovat bude.

Na potisku CAM nic víc nehledej, podstatné je sériové číslo, pod kterým je CAM vedený v databázi UPC, jiné údaje se s časem vydání mění

Dobrý den, zneužil bych toto téma. Nemáte někdo tip na spolehlivý tuner do PC pro příjem UPC/Vodofone TV - DVB-C běžící po Linuxem? Mám ideu, že bych nahradil stávající DVB-C kartu, která nemá CI a mohl sledovat na PC i kódované stanice. Zároveň k novému tuneru bych si pronajal CA+kartu od Vodafone.  Děkuji.

Odesláno

Díky, tuto jsem také objevil plus cca další dvě nebo tři. Co mi ale google nepoví, jestli to pojede s CA od Vodafone/UPC.  

Odesláno

To už je lepší pořídit Set-Top-Box s Enigmou a šachtou na CA modul a do PC streamovat 

• Super
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

To ti nikto nepovie ani nezaruci.. uz par rokov UPC/Vodafone dava iba CI+ moduly, ktore nefunguju v mnohych PC tuneroch/kartach (tie podporuju iba CI).. ja som mal kedysi davno FireDTV tuner s CI slotom, CI+ modul v nom nefungoval, klasicky CI (obidvoje od UPC) ano.

Upraveno uživatelem quadra2030

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Odesláno

Tady by bylo nejlepší najít někoho, kdo prodává starý modul CA bez plus. Já jeden mám a zatím neprodávám, ale jak píšu jinde, až mi budou chtít vnutit tu novou hrůzu, kterou maji nahrazovat současné STB, tak ho prodávat budu.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav
Odesláno

Mám TBS6680 (dual tuner, dual CI), pracuje s oběma standardy, aktuálně mám vloženy TechniCrypt CI a SMiT CI+. Předpokládám, že všechny novější TBS multi-standardní karty s CI slotem to umí také...
Jinak má obecná zkušenost s TBS - perfektní hardware, software (firmware) moc neumějí, tedy alespoň před 5 lety neuměli.

Odesláno

@milmat  řešil bych to objednáním tuneru a vyzkoušením  CA modulu s kartou třeba od souseda. Tuner lze do 14 dnů vrátit.

• 1000 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • Vodafone station, 3 x CA modul
  • Havířov, Podlesí

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague