Přejít na obsah

CA modul televize vs satelitní receiver

Doporučené příspěvky

Návštěvník milmat
On 8/1/2019 at 10:50 AM, Retiree said:

CA modul s přístupovou kartou, který je v databázi zařízení UPC (tzn. pronajatý nebo odkoupený), bude fungovat v jakémkoli zařízení, které umožňuje příjem ve standardu DVB-C (kabelový tuner) a je vybaveno CI rozhraním - konektorem pro zasunutí CA modulu. Zařízením může být např. televizor, set-top-box, STB (přijímač) s více tunery pro různé standardy DVB, tv tuner v počítači,...
Pokud pod pojmem satelit rozumíš přijímač (set-top-box), který má pouze satelitní tuner, DVB-S/S-2, tak tam CA modul UPC fungovat nebude. Pokud pojmem satelit chápeš přijímač, který má více tunerů, tedy umožňuje příjem ve více standardech DVB a jedním z nich je DVB-C, pak tam CA modul UPC fungovat bude.

Na potisku CAM nic víc nehledej, podstatné je sériové číslo, pod kterým je CAM vedený v databázi UPC, jiné údaje se s časem vydání mění

Dobrý den, zneužil bych toto téma. Nemáte někdo tip na spolehlivý tuner do PC pro příjem UPC/Vodofone TV - DVB-C běžící po Linuxem? Mám ideu, že bych nahradil stávající DVB-C kartu, která nemá CI a mohl sledovat na PC i kódované stanice. Zároveň k novému tuneru bych si pronajal CA+kartu od Vodafone.  Děkuji.

To ti nikto nepovie ani nezaruci.. uz par rokov UPC/Vodafone dava iba CI+ moduly, ktore nefunguju v mnohych PC tuneroch/kartach (tie podporuju iba CI).. ja som mal kedysi davno FireDTV tuner s CI slotom, CI+ modul v nom nefungoval, klasicky CI (obidvoje od UPC) ano.

Upraveno uživatelem quadra2030
  • Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava

Tady by bylo nejlepší najít někoho, kdo prodává starý modul CA bez plus. Já jeden mám a zatím neprodávám, ale jak píšu jinde, až mi budou chtít vnutit tu novou hrůzu, kterou maji nahrazovat současné STB, tak ho prodávat budu.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav
Návštěvník Retiree

Mám TBS6680 (dual tuner, dual CI), pracuje s oběma standardy, aktuálně mám vloženy TechniCrypt CI a SMiT CI+. Předpokládám, že všechny novější TBS multi-standardní karty s CI slotem to umí také...
Jinak má obecná zkušenost s TBS - perfektní hardware, software (firmware) moc neumějí, tedy alespoň před 5 lety neuměli.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...