Odesláno 28. února 2008 17 let Dbrý den, mám takový problém: analog signál je bez problému, ale digitál má v obraze nějaké rušení. Po obraze se pohybují vodorovné pruhy. Prošel jsem celé zapojení a nevím co to může být. Měl jsem ostatní elektroniku odpojenou, ale pruhy stále v obraze. Bohužel se tento jev objevuje i při přehrávání nahraných programů. DVR mám propojený přes skart do LCD televizoru, bohužel nemám jinou možnost propojení, zařízení DVR a LCD mají pouze shodný skard. MŮŽE MI PROSÍM NĚKDO PORADIT, děkuji.
Odesláno 28. února 2008 17 let zkusil bych dát mezi zásuvku upc a ten televizor galvanický oddělovač Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 28. února 2008 17 let Zkuste odpojit anteni vstup do DVR (koax mezi zasuvkou a DVR), pokud pruhy prestanou tak by mohl pomoci ted galvanicky oddelovac. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 1. března 2008 17 let mě pomohlo na radu koupit kvalitní kabely jak antenní útlum 120 db tak samostatně stíněné scarty
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.