Odesláno 3. března 2008 17 let Dobrý den,mám zvláštní dotaz. Mám málo místa na umístění HANDAN CV-6000 DVR ve vodorovné poloze, může toto DVR pracovat (bez potíží) ve svislé poloze? Děkuji za odpověď.
Odesláno 3. března 2008 17 let To je spis otazka na vyrobce, tezko ti zde nekdo zodpovedne odpovi, ale uz jen kvuly odvodu tepla bych to nedoporucoval. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. března 2008 17 let tomus- dobrá, jen jsem se optal, vím že původní STB (CV-5000 CINX) mohle (dle technika UPC) být v poloze vertikální ale HANDAN CV-6000 DVR ja asi jinak konstruováno.
Odesláno 3. března 2008 17 let tomus- dobrá, jen jsem se optal, vím že původní STB (CV-5000 CINX) mohle (dle technika UPC) být v poloze vertikální ale HANDAN CV-6000 DVR ja asi jinak konstruováno. 5000 v sobě nemá žádné pohyblivé části, u 6000 by to hardisku asi nedělalo dobře
Odesláno 4. března 2008 17 let No tak harddisku to urcite vadit nebude - ty jsou konstruovany tak aby mohy byt v provozu v jakekoliv poloze - tj. na kterekoliv jejich hrane...
Odesláno 10. března 2008 17 let vyzkoušejte, uvidíte. když se něco rozbije, zavoláte si pro výměnu. Jinak všechny STB je možno umístit jakkoliv (funkčnost to min. v prvních okamžicích neovlivní), ale jak bylo řečeno, pasivní chlazení STB je navrženo pro odvod tepla vrchem. Při rozumném umístění (větraný prostor) vertikálně by neměl být problém, akorát pozor na prudké pohyby a nárazy, jako u všech zařízení s pevným diskem. Oba prémiové STB jsme otestovali i ve vertikální poloze, bez problémů.
Odesláno 23. března 2008 17 let Chci se zeptat jestli není nějaký ovladač na dvr abych ho spustil když ho propojim s počítačem v počítači mám visty. díky předem za odpověd
Odesláno 23. března 2008 17 let Myslis softwarovy ovladacv PC, nebo dalkovy ovladac ? V tom prvnim pripade to pujde jen tezko. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 24. března 2008 17 let Jasný myslím na Pc na netu jsem našel na xp ale já potřebuji na visty.Ale se chci zeptat jetli je někdo nemá. Protože to nemužu spustit. A v tom případě je mi to kničemu když to nebudu moc ten film upravit a vypálit.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.