Návštěvník gaminn Odesláno 11. března 2008 Sdílet Odesláno 11. března 2008 Zdravím, mám číslo smlouvy ve tvaru xxxxxx-y. Jaký mám použít variabilní symbol pro zaplacení, pouze čísla před pomlčkou (xxxxxx) nebo všechna čísla bez pomlčky (xxxxxxy)? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. března 2008 Sdílet Odesláno 14. března 2008 Variabilni symbol je vcetne toho cisla za pomlckou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. března 2008 Sdílet Odesláno 17. března 2008 Já mám smlouvu s 6ti místným číslem. Teď ale přišla první složenka, na které je variabilní symbol sice stejný jako číslo smlouvy, ale ještě je za něj přidaná jedna číslice. Na https://registrace.upc.cz/ je dole poznámka:" Osobní číslo také je, pokud platíte složenkou, variabilní symbol a to bez poslední číslice. " Takže při placení složenkou je u variabilního symbolu přidána vždy 1 číslice? A co když bych chtěl platit bank.převodem? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.