Přejít na obsah

Titulky u HBO

Návštěvník Katoda

Doporučené příspěvky

Návštěvník Katoda

Tal nám pro změnu zmizela možnost volby titulků u HBO. To by mě zajímalo, který umělec si tam s tím hraje, jednou zmizí možnost volby AC3, teď zase není možnost navolit titulky a tím pádem nejsou žádné. Např. teď koukám na Cinema, cinema, cinema, kde jsou ukázky z filmů vždycky v originálním znění a doplněné titulky. Jenže nějaká hlava vypatlaná titulky vypla, navolit se dají jen žádné nebo žádné. :x Podobné to zřejmě bude i u dalšího filmového magazínu Před kamerou.

PS: Tak aspoň v přehledu TOP 10 jsou vražene titulky natvrdo.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1273-titulky-u-hbo/
Sdílet na ostatní stránky

Jestli se HBO deklaruje jako filmový kanál, tak chápu, proč většina lidí filmy stahuje z internetu, protože ten nejhorší kinorip je v podobné kvalitě co nabízí HBO , nejsem si jestý tím, že jsem v 21. století, protože sledovat televizi v rozlišení 320 x 240 bodů, to je jak na PDáčku. Na LCD obrazovkách je to fakt trapné, za toto si účtovat peníze mi přijde sprosté. No nic , hlavně, že všichni platíme. Nejraději bych je nakopal do pr...! Takže je toho ke zlepšení mnohem více.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1273-titulky-u-hbo/#findComment-18098

Návštěvník Weiny

Proto jim to nikdo celé roky nechce platit. Kdysi jsem to zkusil a po zjištění, že je to hromada hnusu a díky slabému toku samá kostička jsem to hned zrušil. Tmavé části filmu byly úplně nekoukatelné, všechno degradované na 4:3 a s takovým kontrastem a jasem, že jsem z filmů nic neměl, zlatá půjčovna DVD...

Nehledě o dnešní možnosti stahování z netu, byť nelegálně... Vždycky jsem jen skučel, když jsem na satelitu občas zahlédl Premiere či Taquilly, sice to bylo v digitálu, ale nepoznal jsem rozdíl mezi DVD a satelitem, zvuk v DD či několikatery titulky byl samozřejmostí, a to už je několik let zpět, kdy tu byl všude jen analog. HBO přes satelitní UPC bylo to samé jak v analogu, ne-li horší.

Když chce někdo tolik peněz za placený filmový kanál, má ho nakrmit takovou kvalitou signálu, zvuku a titulků (nemluvě o filmové nabídce), aby lidem spadla čelist a řekli si, jo, tak do toho jdu. A ne že se zhuseně odvrátí a jde raději di půjčovny. Tím tuplem v dnešní době HDTV, LCD a PlazmaTV. I ty blbé DVD ripy mají v sobě dolby digital, pak to stačí prohnat ConvertXto DVD a mám vystaráno, nehledě že si to pustím kdy chci a jak chci. Francouzi či Španělé mají jen těchto placených kanálů několik desítek, na nich beží na každém jeden film pořád dokola a když si ho přes net či telefon předplatí, dostanou jej povolený na celý den (si myslím) a kdy se rozhodnout podívat je jejich věc. U nás si musím lapnout v danou hodinu a ještě se poblít z obrazu, zvuku a bez titulků, viva UPC...

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1273-titulky-u-hbo/#findComment-18137

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...