Návštěvník Katoda Odesláno 14. března 2008 Sdílet Odesláno 14. března 2008 Tal nám pro změnu zmizela možnost volby titulků u HBO. To by mě zajímalo, který umělec si tam s tím hraje, jednou zmizí možnost volby AC3, teď zase není možnost navolit titulky a tím pádem nejsou žádné. Např. teď koukám na Cinema, cinema, cinema, kde jsou ukázky z filmů vždycky v originálním znění a doplněné titulky. Jenže nějaká hlava vypatlaná titulky vypla, navolit se dají jen žádné nebo žádné. Podobné to zřejmě bude i u dalšího filmového magazínu Před kamerou. PS: Tak aspoň v přehledu TOP 10 jsou vražene titulky natvrdo. Citovat Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/1273-titulky-u-hbo/ Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. března 2008 Sdílet Odesláno 15. března 2008 Jestli se HBO deklaruje jako filmový kanál, tak chápu, proč většina lidí filmy stahuje z internetu, protože ten nejhorší kinorip je v podobné kvalitě co nabízí HBO , nejsem si jestý tím, že jsem v 21. století, protože sledovat televizi v rozlišení 320 x 240 bodů, to je jak na PDáčku. Na LCD obrazovkách je to fakt trapné, za toto si účtovat peníze mi přijde sprosté. No nic , hlavně, že všichni platíme. Nejraději bych je nakopal do pr...! Takže je toho ke zlepšení mnohem více. Citovat Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/1273-titulky-u-hbo/#findComment-18098 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Weiny Odesláno 19. března 2008 Sdílet Odesláno 19. března 2008 Proto jim to nikdo celé roky nechce platit. Kdysi jsem to zkusil a po zjištění, že je to hromada hnusu a díky slabému toku samá kostička jsem to hned zrušil. Tmavé části filmu byly úplně nekoukatelné, všechno degradované na 4:3 a s takovým kontrastem a jasem, že jsem z filmů nic neměl, zlatá půjčovna DVD... Nehledě o dnešní možnosti stahování z netu, byť nelegálně... Vždycky jsem jen skučel, když jsem na satelitu občas zahlédl Premiere či Taquilly, sice to bylo v digitálu, ale nepoznal jsem rozdíl mezi DVD a satelitem, zvuk v DD či několikatery titulky byl samozřejmostí, a to už je několik let zpět, kdy tu byl všude jen analog. HBO přes satelitní UPC bylo to samé jak v analogu, ne-li horší. Když chce někdo tolik peněz za placený filmový kanál, má ho nakrmit takovou kvalitou signálu, zvuku a titulků (nemluvě o filmové nabídce), aby lidem spadla čelist a řekli si, jo, tak do toho jdu. A ne že se zhuseně odvrátí a jde raději di půjčovny. Tím tuplem v dnešní době HDTV, LCD a PlazmaTV. I ty blbé DVD ripy mají v sobě dolby digital, pak to stačí prohnat ConvertXto DVD a mám vystaráno, nehledě že si to pustím kdy chci a jak chci. Francouzi či Španělé mají jen těchto placených kanálů několik desítek, na nich beží na každém jeden film pořád dokola a když si ho přes net či telefon předplatí, dostanou jej povolený na celý den (si myslím) a kdy se rozhodnout podívat je jejich věc. U nás si musím lapnout v danou hodinu a ještě se poblít z obrazu, zvuku a bez titulků, viva UPC... Citovat Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/1273-titulky-u-hbo/#findComment-18137 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.