Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

to zni super, ale docela me zarazi veta

"Zájemce o příjem DVB-C na osobních počítačích musíme varovat, že většina dodavatelů placených programů nemá vykoupená práva pro příjem těchto programů na PC, a proto tato koncová zařízení nebudou standardně podporována."

nemel sem tuseni ze dodavatel programu musi mit zakoupenou licenci na to abych si ja mohl jeho program pustit na svym pc pres televizni kartu, coz by me netrapilo pokud by to fungovalo

Odesláno

Tak to jsem teda zvědavej kdy to bude a za kolik ... to ještě s tou stavbou nového HTPC budu muset počkat :(

btw může mi někdo vysvětli následující diskuzi na webu Olmi :?::?:

Datum: 10.09.2007 12:13:56; Od: Anonym

Titulek: Bez titulku

Mám DVB-C set-top-box od společnosti Karneval media s dekodovací kartou (pdmíněný přístup typu CONAX). A LCD televizi se slotem pro CAM modul. Je nějaky modul který by s toto kartou fungoval.

odpovědět

Datum: 10.09.2007 14:28:06; Od: Olga Pavelková -OLMI servis

Titulek: Re: Bez titulku

pokud ma Vase televize DVB-C tuner bude Vam karta fungovat v modulu CONAX 4.00E

Odesláno

Moduly s Conax 4.OOE nemají podporu párování. Pokud to zkusíš měli by jít programy u kterých nemají zapnuté párování (pokud takové vůbec vysílají).

Modul kartu načte, uvidíš předplatné a tím to zkončí

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague