Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

ad rychlost:

mam Extreme, mel jsem booster

prepnuli mne (ac jsem nechtel a predem protestoval :-) ) na "vyssi rychlost" a sebrali mi booster, vysledek je takovyto:

drive:

12Mbit/s down, 2Mbit/s up (realne rychlosti odpovidaly cenikovym)

nyni:

12Mbit/s down (20Mbit ani nahodou), 1,4Mbit/s up

Takze zrychleni v podani UPC je zpomalenim...

ad servis24.cz

byl jsem zvykly zadavat "servis24.cz", ale v obdobi mailu "drahousek zakaznik" to prestalo fungovat - nejprve jsem myslel, ze to je vypadek, pak mi doslo, ze zrusili DNS zaznamy bez www a dotazal jsem se helpdesku proc, odpoved byla, ze "DNS záznamy byly zrušeny v souvislosti s phishingem v minulých měsících"

Odesláno
ad rychlost:

mam Extreme, mel jsem booster

prepnuli mne (ac jsem nechtel a predem protestoval :-) ) na "vyssi rychlost" a sebrali mi booster, vysledek je takovyto:

drive:

12Mbit/s down, 2Mbit/s up (realne rychlosti odpovidaly cenikovym)

nyni:

12Mbit/s down (20Mbit ani nahodou), 1,4Mbit/s up

Takze zrychleni v podani UPC je zpomalenim...

To jsme na tom podobne. Ja jsem mel tarif extreme a pred zrychlenim jsem mel 12Mbit/s a nyni mam take stale 12Mbit/s. Kdyz jsem psal na help tak mi odpovedeli ze pri mereni rychlosti dochazi ve vyssich rychlostech k velkym ztratam a rychlost si mam ozkouset pres jejich ftp a v adresari si vybrat soubor ktery odpovida memu tarifu. Nejlepsi na tom ovsem je, ze ten jejich ftp nefunguje :D

Odesláno

No, tak teď to rychlostně padlo na držku...buď mi to hodí error, nebo to jede jak dial-up :shock:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak oznamuju, že u mě došlo ke zvýšení rychlosti. Mám classik dříve 8Mbit, teď už to jede pravých 12Mbit. Stahování jede kolem 1,5MB/s.

• 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • TC 7200, VTV Pro Box, 2xCA
  • Neratovice
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague