Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Sakra co je!!!!!!!!!!!!! dnes je 1.5. a mám mít snad rychlost 4096kb/s=512KB/s místo 3072kb/s=384KB/s a když jsem si měřil rychlost netu na www.rychlost.cz tam mám jen 358KB/s=2864kb/s tak ať mi neserou a dájí tu slibovanou rychlost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Odesláno
...... :evil::evil: .......

Co dodat ... To tu rychlost potřebuješ okamžitě celou a hned ? Modem 56kb na tebe !!

Odesláno

Dej pokoj z 56kb/s to bych dostál infarkt.

Odesláno
Dej pokoj z 56kb/s to bych dostál infarkt.

Stračilo by bohatě GPRS class 3

Odesláno

Psali vubec ty vyssi rychlosti od 1.kvetna ? a nebo v prubehu kvetna....

Odesláno

kretene nepsali že to bude hned 1.5. ale v prubehu kvetna i já nový zákazník který si v pondělí objednal službu EASY a včera mi ji přišel technik zapojit tak mi to taky jede 3Mb/s a ten technik mi říkal že to zrychlej až někdy v květnu ať se prej nebojim ze nebudu mit 4Mb/s

Odesláno

Kreten si ty..:Vsiml sis otazniku ???Pokud nevis co otaznik znamena tak doporucuji zopakovat latku 2-3 tridy ZS..Pokud si navstevoval ZVS tak tam nevim kdy ses to ucil...

Odesláno

Podle reakce to vypada na nedokoncenou VzS.

Odesláno

Klídek, opravdu je to tak - zvyšovat rychlosti se budou v PRŮBĚHUkvětna, nikoliv 1. května, takže klidně ti to můžou zrychlit až 31.května...Chce to jenom lépe číst a poslouchat :)

Odesláno

Sakra mě to už nebaví čekat!!! když napsali od 1.5.08 4096kb/s a kde to je!!!!!!!!!!! nikde mám pořád 3072kb/s

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague