Návštěvník urbanb Odesláno 1. dubna 2008 Sdílet Odesláno 1. dubna 2008 Dostal jsem tuto sms : Dnes byl do kabelové sítě UPC přidán digitální kanál HBO HD. Pro jeho přidání do STB, je nutno provést automatické ladění. Vaše UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SeriouisQ Odesláno 1. dubna 2008 Sdílet Odesláno 1. dubna 2008 Dostal jsem tuto sms :Dnes byl do kabelové sítě UPC přidán digitální kanál HBO HD. Pro jeho přidání do STB, je nutno provést automatické ladění. Vaše UPC. Zdravím, mohl si taky napsat(dodat) jest-li si HBO HD naladil, nebo to rozesílají všem!! mě se od ráná zobrazuje zpráva že "byly" nalezeny nové multiplexy" a když to potvrdím, tak to jen zamrzne a nereaguje na dálkové obládání .O| ..tak doufám, že někdo přispěje zkušenostma jestli to někomu funguje!? ..po automatickém ladění taky žádná změna! Díky všem za reakce .O) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 1. dubna 2008 Sdílet Odesláno 1. dubna 2008 Dostal jsem tuto sms :Dnes byl do kabelové sítě UPC přidán digitální kanál HBO HD. Pro jeho přidání do STB, je nutno provést automatické ladění. Vaše UPC. Zdravím, mohl si taky napsat(dodat) jest-li si HBO HD naladil, nebo to rozesílají všem!! mě se od ráná zobrazuje zpráva že "byly" nalezeny nové multiplexy" a když to potvrdím, tak to jen zamrzne a nereaguje na dálkové obládání .O| ..tak doufám, že někdo přispěje zkušenostma jestli to někomu funguje!? ..po automatickém ladění taky žádná změna! Díky všem za reakce .O) mám stejný problém....zamrzne, nic nenačte...a dost mě to štve Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 1. dubna 2008 Sdílet Odesláno 1. dubna 2008 Jj taky mi přišla ta zpráva. STB mi vyhodil nabídku aktualizace, ale taky zamrznul, tak jsem ho normálně vypnul a zapnul a vlezl do menu, dal jsem manuální ladění nechal jsem tam 170,5/64/6900 a STB si všechno sám naladil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SeriouisQ Odesláno 1. dubna 2008 Sdílet Odesláno 1. dubna 2008 Taky moc díky za info, jen se muselo udělat "manuální ladění" a ne jak bylo ve zprávě upc "automatické ladění" tento Apríl se UPC povedl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. dubna 2008 Sdílet Odesláno 3. dubna 2008 A co kvalita? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. dubna 2008 Sdílet Odesláno 3. dubna 2008 Jede Vám v tuto chvíli v Brně HD HBO? Jinak obraz bych hodnotil na 80% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník seny Odesláno 3. dubna 2008 Sdílet Odesláno 3. dubna 2008 Chci se podělit o aktuální info z kl. centra UPC. Mám balíček internetu a dig. kabelovky, ke kterému je HBO, HBO2 a Comedy navíc zdarma. Chtěl jsem si doaktivovat HBO HD za tu stovku navíc, ale zatím to nejde, protože nemají nabídku samostatného HBO HD v nabídce. Takže se na to zatím mohou koukat jen ti, co mají Supreme nebo balíček Superfilm. Ke změně by mělo dojít v nejbližších dnech, a to už bude možné si to objednat samostatně. Budou mě prý informovat, tak dám tady kdyžtak vědět. Možná je na tom někdo stejně jako já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. dubna 2008 Sdílet Odesláno 3. dubna 2008 mě by zajímalo co brání UPC (teda kromě jejich nenažranosti) při digitálním vysílání, aby si zákazník sám vybral jaké programy chce platit. Sice je pěkné že máme cca 60 programů, ale skutečně použitelná je necelá polovina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. dubna 2008 Autor Sdílet Odesláno 3. dubna 2008 To nezalezi jen na UPC, ale take na provozovatelech kanalu. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.