Návštěvník Odesláno 31. března 2008 Sdílet Odesláno 31. března 2008 kdyby radši zvedly upload kkti, když jsem měl upload booster tak to většinou těch 1024kbps stejně nejelo a když mám teď 512kbps tak to stejně těch 512 kbps nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. května 2008 Sdílet Odesláno 18. května 2008 Stejně mi to u Classic nejede oněch 12288, a ještě jsem přišel o možnost dvojnásobného uploadu. Jen těží z toho, že jsou jediný kabelový poskytovatel v republice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 18. května 2008 Sdílet Odesláno 18. května 2008 U Classicu ti to zatím stejně těch 12288 nepojede. Ta rychlost se u těchto tarifů bude navyšovat až v průběhu června, nikoliv května. Jinak, co tu říkáš, tak není pravda. UPC určitě není jediný kabelový poskytovatel v ČR, je jich spousta. Jinak by sis stejně moc vybrat nemohl, protože sítě kabelových operátorů se většinou nepřekrývají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník koubi1 Odesláno 20. května 2008 Sdílet Odesláno 20. května 2008 rychlost zvedly od 1.Května!! musíte restartovat modem = odpojit ze sítě 230V na 15-30s a zapojit a je to mě to funguje,já mám 4120kb/s/256kb/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 20. května 2008 Sdílet Odesláno 20. května 2008 jj to je pravda, že rychlosti zvedli v průběhu května, ale jen u tarifů nižších než Classic. Od Classicu nahoru, to budou zvedat až v průběhu června. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. května 2008 Sdílet Odesláno 28. května 2008 jo jo zvysi rychlost,ale uz neni mozny mit dvojnasobny upload u extreme takze zvyseni je vlastne snizeni,jo vse pro zakaznika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. června 2008 Sdílet Odesláno 12. června 2008 Tak, tak, dvojnásobnej upload zrušily, takže to spíše vnímám jako zpomalení a zhoršení služeb!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fireball Odesláno 12. června 2008 Sdílet Odesláno 12. června 2008 Tak, tak, dvojnásobnej upload zrušily, takže to spíše vnímám jako zpomalení a zhoršení služeb!!! Beztak to u vetsiny lidi nejelo tak jak by melo a platily za to..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tukancheez Odesláno 13. června 2008 Sdílet Odesláno 13. června 2008 Tak, tak, dvojnásobnej upload zrušily, takže to spíše vnímám jako zpomalení a zhoršení služeb!!! Beztak to u vetsiny lidi nejelo tak jak by melo a platily za to..... Přesně tak, jelo to tak 2 týdny. Ale spíše by mě zajímalo jak to bude s budoucností pateřní sítě UPC... Přeci jen sami vidíme, že upload už svého stropu dosáhl, co nás čeká s downloadem? Bude nadále UPC stále zvyšovat rychlost, nebo se konečně zamyslí a pokusí se udělat něco pořádného do budoucna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. června 2008 Sdílet Odesláno 15. června 2008 Upload Booster To ten Upload Booster úplně zrušíli, nebo jen u těch rychlejších tarifů? Já ho měl u Extremu a byl jsem spokojen odesílalo to stabilně přez 200 kB/s. Teď ho zrušili a mám neuvěřitelných 17,01 kB/s, ale někdy to chvilkově zázračně zrychlí na 170 kB/s. Je to normální stav. Můžete napsat vaše rychlosti uploadu + stabilitu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.