Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

naprd, kdyby radši zvýšili upload u nižších tarifů. :(:x

Odesláno

Ahoj když už má být navýšena rychlost stahování :http://www.upc.cz/internet/easy/ 4096kb/s já mám pořád 3072kb/s tak jak je to možný ani lžou ????? nebo co??? já chci tu rychlost co napsaly!!!! aspoň 495KB/s místo 512KB/s

Odesláno

Tak si přečti tu tiskovku a zjistíš, že navyšování bude probíhat v následujících třech měsících. Podívej se do tabulky, která je v té tiskovce, tam zjistíš, v jakém měsíci ti navýší rychlost.

Odesláno

Zvýšení downloadu není až tak razantní, s radostí bych to já osobně oželela výměnou za zvýšený upload :wink:

• Internet 150
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul, modem Cisco 3208
  • Ostrava
Odesláno

jo, chce to zvyšovat upload... když odesílám blbejch 10 MB, tak to trvá jak koze pastva... :roll: už aby to překopali na ten eurodocsis 3... :?

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Teď jsem si všiml, že z ceníku zmizel tarif FLEX, nevíte co s ním bude?

Odesláno

Bude s ním ámen :D:D

Odesláno

mojma: To mě teda moc nepotěšilo :( , využívám ho na adrese, kde se vyskytuji jen občas. Doufám, že ho zachovají aspoň současným zákazníkům.

Odesláno

Takové papírové proklamace. Nevím jak tak 20 mb pojede, když 12 jeden necelé 3 ! Média udělají reklamu, jak se navyšovalo, boom jako hrom, ale výsledek? Zkuste si u vyšších tarifů změřit rychlost...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague