Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Tak nám dnes ráno přibyly dva nové multiplexy, 250 a 258 MHz (Karneval), namátkou programy HBO HD, AXN Crime & SciFi, ....

Odesláno
Tak nám dnes ráno přibyly dva nové multiplexy, 250 a 258 MHz (Karneval), namátkou programy HBO HD, AXN Crime & SciFi, ....

No, zajásal bych, kdyby ovšem dneska nebylo Apríla. :wink::lol:

Odesláno

Milý Anonyme x.242,

ač 1.apríla, jest tomu tak, klidně jásej bez podmiňovacího způsobu viz:

250 MHz> HBO HD, BBC World, CNN, Deutche Welle a TV 5 Monde Europe

258 MHz> Euronews, CNBC Europe, TV Paprika, TV Deko, Reality TV, AXN Crime, AXN SciFi, Jetix/Jetix Max, bebe tv, Noe TV, rezerva

(bývalý Karneval, Teplice])

Odesláno

Tak jo, já zajásám, až dorazím z práce domů a bude to tam. :)

Ačkoliv to HBO HD neocením do té doby, dokud nezačne být nabízen STB, který umí jak HD, tak i PVR. Takhle si zatím musím zvolit jen jedno z toho a při stále se rozšiřující programové nabídce nyní preferuji možnost na něco koukat a něco jiného si nahrávat a mrknout na to později. Snad to nebude dlouho trvat a takový STB se na trhu objeví. Ale z AXN Crimi a AXN Sci-fi mám radost.

Upraveno uživatelem Návštěvník

Odesláno

bohužel je to opravdu jen aprílovej žert ikdyž představa to byla hezká, ale jo můžeš si udělat čárku tím druhým příspěvkem si mě opravdu nachytal :D

Odesláno

Jj, už se těším, až přijdu domů a STB si naladí nový programy. Ale doufám, že je to opravdu všechno pravda. :lol:

Odesláno

ok tak s HBO HD jsi nekecal ikdyž ke mě do Oseka ještě nedorazilo ale o těch ostatních silně pochybuju, ikdyž bych je uvítal :wink:

Odesláno

To Anonym x.240> Ja zajímavé, s jakou arogancí o nějaké zprávě tvrdíš, že se jedná o aprílový žert, aniž by jsi k tomu měl jakýkoli faktický podklad. Osek je na stejné síti jako Teplice (bývalá TES Media), nejprve se pokus zvládnout vyhledávání programů.

Odesláno

Mohu potvrdit, že v Plzni-Bolevec jsem dnes nové programy naladil ( bývalý Karneval).

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague