Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Dle přehledu na webu UPC,schází už jen Meteo Tv,a Mezzo(je prý jen v analogu,ale nenešel jsem ho),je možné,že,některé stanice nejsou všude.

Odesláno

já chci Nova HD a Eurosport HD (případně jiný sport, nejlépe zaměřený na motorismus)

Odesláno

Jen Superme? To jako do Standartu Axn scifi a Crime dávat nebudou? To za ně chcou 1099Kč! Vždyť i HBO a Cinemax se dají pořídít levněji? Snad myslí do Standartu za 599Kč. U selfservísu je to v střední nabídce(obdoba standartu) a na O2TV sice za příplatek ale pořád cca za 700Kč. Doufám, že budiu v standartu nebo se v UPtrochu přepočítali, za tolik peněž si to objedná málokdo. A co to bebetv? za to nemůžou chtít víc než za jiné dětské stanice jako Jimjim nebo Jetix a ani to mě nejde, všechny tři stanice pořád rezerva a zakódovaný kanál.

Odesláno
Jen Superme? To jako do Standartu Axn scifi a Crime dávat nebudou? To za ně chcou 1099Kč! Vždyť i HBO a Cinemax se dají pořídít levněji? Snad myslí do Standartu za 599Kč.

Já si taky myslím, že je to pitomost - ani to nemá logiku, v Supreme jsou zahrnuté všechny dostupné balíčky a zatím neexistuje nic, co by bylo v Supreme a současně nebylo nikde jinde - nicméně je to jediná informace z UPC, kterou jsem sehnal ohledně AXN SciFi. Proč to zatím nejde se ani neptám. Jsem rád, že aspoň připustili, že to v nějakém tarifu bude a že to nebyl jen omyl při konfiguraci :-)

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Podle informaci ktere jsem ziskal za pullitrovou uplatu od jednoho opaleneho technika UPC, ktery krumpacem kopal vykop ve vedlejsi ulici pry budou na tech rezervach kanaly SuperMax a OK3 Full HD.

Kanaly AXN pry nejedou z toho duvodu, ze rano prekopl kabel, ktery k jeho udivu nebyl medeny ale jen skleneny. :wink:

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
Podle informaci ktere jsem ziskal za pullitrovou uplatu od jednoho opaleneho technika UPC, ktery krumpacem kopal vykop ve vedlejsi ulici pry budou na tech rezervach kanaly SuperMax a OK3 Full HD.

Kanaly AXN pry nejedou z toho duvodu, ze rano prekopl kabel, ktery k jeho udivu nebyl medeny ale jen skleneny. :wink:

Jo a titulky jedou :D:D:D:D to mozna tri vlakna zbula :D:D:D

Odesláno

škoda, že to je aprilovej žert no..ale s tim SuperMaxem bych ještě flintu do žita neházel..zázraky se dějí :wink:btw, ta HD rezerva je NonstopKino HD

Upraveno uživatelem Návštěvník

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Teď vážně, tohle není apríl. Podívejte se na stránky maďarské UPC www.upc.hu je to tam i v angličtině, mají digitální TV se 127 základními programy + HBO Maxpak včetně takových stanic jakp řecká ERT sat apod. a Axn scifi a crime je tam va základní nabídce za 6000 forintů což je zhruba 570-600 kč neboli to odpovídá cenově nabídce Standard za 599kč. Takže jestli to nebude u nás taky tak, tak to jsou fakt sráči.

Odesláno

Tak sem se dnes díval a axn scifi a crime definitivně pryč, jsou tam jen rezervy, dokonce nevysílají už ani EPG. Nepsal někdo do HBO ČR, který odpovídá i za axn jak to je? Jinak Zone Reality má EPG z Romanticy a zvukový stopy jen anglicky nebo maďarsky!!

Odesláno

Dnes mi hodná paní z UPC volala, že mi dají HD STB a tak jsem se optal, jak je to s AXN sf/crime a prý to má jít od včerejška, ale jsou s tím nějaké problémy...

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague