Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Však ono se to určitě někde objeví, možna do budoucna na vyučtovaní od Karnevalu!

Viděl bych to asi do budoucna tak, že Karneval opět zavede nejakou zálohu na nový modem.

Samozdřejmostí je, že budou vyměnovat jen modem tomu, kdo bude VoIP chtít!

Nechme se překvapit :)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ahoj.

Ja som prešiel s SoftPHONE k Faynu.Mám Turbo 250 a funguje to výborne.Fayn má síce o dosť nespoľahlivejšiu sieť ako SoftPHONE,ale zase nižšie ceny.

Tiger

Odesláno

Dobrý den,

rád vám odpovím na dotazy ohledně VoIP. Osobně ho používám a jsem maximálně spokojený. Jako obchodní zástupce pro společnost Volný vám mohu nabídnout uzavření smlouvy přímo u vás doma (pro Brno) a dokonce roku dárek ke každé aktivaci. Bližší informace naleznete na stránkách http://volani.volny.cz/volny-telefonet/ , kde je možnost stáhnout testovací účet.

PŘI UZAVŘENÍ SMLOUVY NA 2 ROKY ROUTER ZDARMA!

Odesláno

já bych zájemce o tuto problematiku nasměroval na http://www.telefonujeme.com

Odesláno

Nevíte zda je možno telefonovat z kabelovky Karnevalu i bez spuštěného PC? Slyšel jsem, že to je již možno v Ústi.

Odesláno

No jasne ze to mozne je a nejenom v Usti 8) . Procti si www.telefonujeme.com , pak kup adapter (napr.Sipura) a vesele telefonuj.... :P

Ludek

Odesláno
  • Autor

Jirasek : Jestli myslis nejakou konkretni sluzbu od karnevalu, tak to pujde az pristi rok,

jinak jak pise "ludek", kup VoIP telefon nebo adapter a muzes telefonovat bez PC.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Tak jsem zvolil www.netphone.cz. Dnes jsem nainstaloval modem a zda se to super. Neni poznat rozdil mezi puvodnim telecomem a nynejsim IPtelefonem. Koupil jsem k tomu SIPURU 2100 a mam k tomu pripojen stary telefon. Neni nic poznat. Na hotline jsou velmi ochotni. Konecne muzu zrusit Telecom. Co se tyka pripojeni, tak mam Karneval 256/64, tedy to nejpomalejsi co je a presto to jde. Puvodne jsem chtel Volneho, ale ten mi rikal, ze na teto rychlosti to nejde, ze bych musel mit vyssi. No vida, s netphone to jde i tak. Jsem z Prahy, obednaval jsem to v pondeli ve 2:00 rano a v patek uz jsem mel vsechno co jsem potreboval.

Odesláno

Zkus tohle http://vox.802.cz/

Jede to i na neveřejné IP a pokud si koupíš IP telefon nebo bránu podporující QoS, tak je to velmi spolehlivé

Odesláno

to Pavouk-vsichni chvali vox.802,ale ma s tim nekdo osobni zkusenost?ja nechapu hlavne jednu vec a sice,jestli mi pojede telefonie od nich,kdyz mam natazeny internet od karnevalu.neni nutne mit i internet od nich?dik za vysvetleni.

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague