Odesláno 17. listopadu 2005 19 let Však ono se to určitě někde objeví, možna do budoucna na vyučtovaní od Karnevalu! Viděl bych to asi do budoucna tak, že Karneval opět zavede nejakou zálohu na nový modem. Samozdřejmostí je, že budou vyměnovat jen modem tomu, kdo bude VoIP chtít! Nechme se překvapit
Odesláno 3. prosince 2005 19 let Ahoj. Ja som prešiel s SoftPHONE k Faynu.Mám Turbo 250 a funguje to výborne.Fayn má síce o dosť nespoľahlivejšiu sieť ako SoftPHONE,ale zase nižšie ceny. Tiger
Odesláno 6. prosince 2005 19 let Dobrý den, rád vám odpovím na dotazy ohledně VoIP. Osobně ho používám a jsem maximálně spokojený. Jako obchodní zástupce pro společnost Volný vám mohu nabídnout uzavření smlouvy přímo u vás doma (pro Brno) a dokonce roku dárek ke každé aktivaci. Bližší informace naleznete na stránkách http://volani.volny.cz/volny-telefonet/ , kde je možnost stáhnout testovací účet. PŘI UZAVŘENÍ SMLOUVY NA 2 ROKY ROUTER ZDARMA!
Odesláno 12. prosince 2005 19 let já bych zájemce o tuto problematiku nasměroval na http://www.telefonujeme.com
Odesláno 19. prosince 2005 19 let Nevíte zda je možno telefonovat z kabelovky Karnevalu i bez spuštěného PC? Slyšel jsem, že to je již možno v Ústi.
Odesláno 19. prosince 2005 19 let No jasne ze to mozne je a nejenom v Usti . Procti si www.telefonujeme.com , pak kup adapter (napr.Sipura) a vesele telefonuj.... Ludek
Odesláno 19. prosince 2005 19 let Autor Jirasek : Jestli myslis nejakou konkretni sluzbu od karnevalu, tak to pujde az pristi rok, jinak jak pise "ludek", kup VoIP telefon nebo adapter a muzes telefonovat bez PC. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 7. ledna 2006 19 let Tak jsem zvolil www.netphone.cz. Dnes jsem nainstaloval modem a zda se to super. Neni poznat rozdil mezi puvodnim telecomem a nynejsim IPtelefonem. Koupil jsem k tomu SIPURU 2100 a mam k tomu pripojen stary telefon. Neni nic poznat. Na hotline jsou velmi ochotni. Konecne muzu zrusit Telecom. Co se tyka pripojeni, tak mam Karneval 256/64, tedy to nejpomalejsi co je a presto to jde. Puvodne jsem chtel Volneho, ale ten mi rikal, ze na teto rychlosti to nejde, ze bych musel mit vyssi. No vida, s netphone to jde i tak. Jsem z Prahy, obednaval jsem to v pondeli ve 2:00 rano a v patek uz jsem mel vsechno co jsem potreboval.
Odesláno 10. ledna 2006 19 let Zkus tohle http://vox.802.cz/ Jede to i na neveřejné IP a pokud si koupíš IP telefon nebo bránu podporující QoS, tak je to velmi spolehlivé
Odesláno 12. ledna 2006 19 let to Pavouk-vsichni chvali vox.802,ale ma s tim nekdo osobni zkusenost?ja nechapu hlavne jednu vec a sice,jestli mi pojede telefonie od nich,kdyz mam natazeny internet od karnevalu.neni nutne mit i internet od nich?dik za vysvetleni. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.