Odesláno 2. dubna 2008 17 let Zdravim, zda se mi to, nebo je nekde problem? Nejede nahodou Markiza 16:9, ale ta kabelovka ji nejak spatne prevadi? Napr. u TV novin jako kdyby chybela podstatna leva a prava cast obrazu? Ted jede film, a jak jsou titulky s herci, tak treba jde videt jenom cast jmena, a prijmeni uz je jako kdyby mimo obrazovku.. Tohle to nikdy nedelalo... Byvaly Karneval, Ostrava-Dubina.... edit: ted me tak napadlo, musi to tak byt, protoze neni videt ani logo Markizy, co bylo vzdycky v rohu obrazovky. - - - CA modul OVA
Odesláno 2. dubna 2008 17 let Me tam hlavne stvou ty byly carky vlevo nahore nad obrazem. Jinak podle poslaveni log v obraze bych rekl ze v Brne a i v digitalu je to OK: Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 30. června 2008 16 let Zdravím,u pořadů , které vysílá v 16:9 např.zprávy mají hlasatelé ksichty jako vejce mam tv 4:3 a musím si to přepnout na 16:9 pak to je ok. Na jejich teletextu píšou co mají kabeloví operátoři dělat,aby se nemršil obraz, jenže UPC to má silně v paži, pravidelně jednou týdně otravuje přitroublý dealer a nabízí stb na digitální tv.Na analog oni kašlou já zase kašlu na jejich digitál,k čemu mi je jejich stb(který za moc nestojí)když nemá digitální výstup a do tv jde zase jen analg.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.