Přejít na obsah

Kdy bude i HD SET TOP BOX s harddiskem?? (jako u UPC DIRECT)

Featured Replies

Odesláno
Nabídka přístrojů není, protože není poptávka. Těžko lze předpokládat, že obchodníci a distributoři budou plnit svoje skady STB, které nemají v ČR využití.

Žába na prameni se jmenuje UPC. Doufám, že ty moduly brzy dotestuje.

Já nemám na mysli situaci jen v ČR, ale vůbec. Prohledal jsem na netu dost stránek výrobců, ale s DVB-C přístroji je to dost bída. Až narazíš na nějaké DVR HD STB pro DVB-C, tak tu hoď link.

Odesláno

Jinak kdybych se dočkal někdy Conax modulu tajk rozhodně sáhno po Ciscu, to je prostě symbol kvality....

http://www.sciatl.com/products/consumer ... 8300HD.htm

bohužel sem nemě možnost tohle vidět v akci, resp dokáži di to půjčit ale pro testování nahrávání 6 programů co na tom rozběhám to je o ničem....

Odesláno

Jinak pokud chceš seznam "osvědčených" jak DVR tak obyč STB pro dvb-c, tu je:

Cable HDTV

Available Now:

· Motorola

BMC-9012 PVR Moxi

DCH-3200

DCH-6200

DCH-3416 DVR

DCH-6416 DVR

DCT-3400

DCT-3412

DCT-6200

DCT-6400

DCT-6208 DVR

DCT-6412 DVR

QIP-6200

QIP-6414

QIP-6416

RG3000C Quest

VIP-1200

VIP-1216

· Pace

DC551HD

DC757X

DC755HD

TDC779X

TDC778X

TDC775X

· Scientific Atlanta

Explorer 8300HD DVR

Explorer 8300HD Multi-Room

Explorer 8300HDC DVR

Explorer 8240HDC DVR

Explorer 8000HD DVR

Explorer 4250HDC

Explorer 4240HDC

Explorer 4250HD

Explorer 4200HD

Explorer 3270HD

Explorer 3250HD

Explorer 3170HD

Explorer 3100HD

Odesláno

Luger: Díky za linky. Vypadá to zajímavě.

Odesláno
Jinak kdybych se dočkal někdy Conax modulu tajk rozhodně sáhno po Ciscu, to je prostě symbol kvality....

http://www.sciatl.com/products/consumer ... 8300HD.htm

bohužel sem nemě možnost tohle vidět v akci, resp dokáži di to půjčit ale pro testování nahrávání 6 programů co na tom rozběhám to je o ničem....

Tak tenhle STB ti v ČR nebude moc platný, nemá šachtu pro CI modul. Jinak vypadá pěkně.

Problém s SA (Cisco) je v tom, že jsou zavedeny na Ameriku a CA PoweVu :-(. V Evropě se jejich STB moc nepoužívají

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Tady to není otázka priorit, ale zásad a využitelnosti přístroje!!

Na co si pořizovat settopbox za 150 kč/měsíc, na kterém lze nahrávat až čtyři pořady na jednou, ale ani když se člověku líbí, tak si je nemůže pořádně zazálohovat. To je pouze zbytečné omezování spotřebitele a lobby OSA a podobných spolků. Naví vývoj nového formátu jako je HAV stojí peníze a ve výsledku pouze prodraží výrobek.

V tom případě by to nemělo mít ani USB, jestli to tak není určenž. U UPC ale každopádně z toho cítím tu omezovací politku . nedá se použít vlastní settopbox a ten jejich neumí nahrávat kvalitu zdroje (tedy přímo MPEG2 popř. MPEG4) a koduje to k radosti osa jen do HAVu, ktery je temer nepouzitelny. Ale dost offtopicu.

Odesláno

Já tedy fakt nevím, co pořád řešíte se zálohováním a vypalováním. Přesně můj názor vystihl "Katoda" Záznam na HDD potřebuji proto, abych se mohl podívat na to, co z nějakého důvodu nestíhám nebo si mohl dojít na WC či vyřídit telefon v průběhu pořadu. Vzhledem k tomu si nepotřebuji vytvářet žádnou videotéku. Nemíním prodávat to, co mi nepatří a pokud by náhodou nějaký titul byl tak mimořádný, tak si ho koupím na DVD či BR. Ale fakt moc postrádám STB od UPC, který má HDD a umí MPEG2 i MPEG4. A moc doufám, že ho brzy - tím myslím ještě před létem (Euro a LOH) - UPC bude nabízet.

Odesláno

Přesně tak!!! Úplně moje slova.... Doufám, že to kluci z UPC do června nějak vyřešej, abych si nemusel objednávat i ten HD set-tob-box a měl doma o další krabici navíc :-( BTW, doporučuju pořídit si toto dálkové ovládání

http://www.agen.cz/produkt/24537/Logite ... ladani.htm

Mám s tím výborné zkušenosti a zvládá to až 15 přístrojů najednou ;-)

Odesláno
Přesně tak!!! Úplně moje slova.... Doufám, že to kluci z UPC do června nějak vyřešej, abych si nemusel objednávat i ten HD set-tob-box a měl doma o další krabici navíc :-( BTW, doporučuju pořídit si toto dálkové ovládání

http://www.agen.cz/produkt/24537/Logite ... ladani.htm

Mám s tím výborné zkušenosti a zvládá to až 15 přístrojů najednou ;-)

Ten ovladač vypadá dobře. Funguje i se stb Handan od UPC?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague