Odesláno 21. dubna 2012 13 let Myslím si, že najlepší spôsob je cez zachytávače videa, resp. DVD rekordéry.
Odesláno 1. května 2012 12 let Již několik let vlastním digitální kabelový přijímač HANDAN CV-6000 DVR a pomocí programů HANDAN USB downloader a HavToTs kopíruji nahrávky do svého PC. Poslední týden se mi po zapnutí tohoto přístroje objeví na obrazovce televize hláška:Nová verze SW pro váš přijímač,chcete aktualizovat,ANO-NE Jelikož to znepřijemňuje používání přístroje,tak se ptám,zda je možno provést aktualizaci SW bez nějakého rizika na možnost kopírování záznamů z DVR do PC. Stávající (původní) verze SW přijímače je V1.14 z 5.6.2009.
Odesláno 1. května 2012 12 let Autor Nemas se ceho bat, kopirovat nahravky z kodovanych kanalu nejde ani v FW 1.14, takze o nic neprijdes. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 12. září 2012 12 let Pokud by nekdo potreboval dekodovat data primo z disku nebo dd image v linuxu a nechtel to tahat po pomalem USB, vyrobil jsem mensi dekoder. Timto diky "s" za popis formatu https://github.com/nextsux/handan-disk-extractor
Odesláno 12. září 2012 12 let Autor Šikovnej. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. září 2012 12 let Dobrý den, taky bych chtěl získat nějaké filmy z STB do PC. Mám ale HD-PVR Kaon KCF-B4003HCO. Jaký je postup? Je totožný s tím Handanem? Zatím jsem disk vyndal ven, přes HDD box připojil k PC avšak v PC není vidět žádná nová jednotka
Odesláno 25. září 2012 12 let Kaon pouziva standardni linuxovy filesystem Ext3. Bud si to pripoj pres Linux (staci nejaka Live distribuce) nebo nainstaluj do Windows neco na podporu Ext3 partitions. Pozor na to, ze standardne obsahuji nazvy poradu dvojtecky (soucasti nazvu je cas porizeni), takze je ve windows mozna nepujde bez prejmenovani zkopirovat. 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 25. září 2012 12 let Autor Navod pro Kaon je zde: kb.php?a=8 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.