Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Mám dotaz ohledně připojení dig. TV do PC. Jakou TV kartu bych musel pořídit, abych mohl sledovat digi TV z UPC s průběžným propojením koaxiáu?. Je mi jasný že by to šlo natažením AV výstupu ze STB, ale ten mám umístěný daleko od PC a pak bych mohl jen přepínat prostřednictvím STB, což není právě to pravé.

Hledal jsem v historii fóra, jestli to už zde bylo řešeno a nenašel jsem to. Pokud jsem hledal špatné, pak se omlouvám administrátorům.

Přesto bych chtěl odpověď.

Díky

Odesláno

mám STB bez DVR

Odesláno

Pojede Ti 7 programů - ČT1, 2, 4, 24, Nova, Prima a UPC Express

I kdyby byl CI slot, byl by, při používání párování karty a STB, k ničemu :(

Nejjednodušším řešením je zapůjčení dalšího STB (150,-/měsíc), umístěním jeho k PC a použítí jeho AV výstupů :(

Odesláno

Další STB je za 90,- Kč/měs.

Odesláno

Pokud by tam byl CI slot, tak by si mohl poridit CI modul + kartu az to bude UPC nabizet.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

a nemáš bližší zprávy, zdali to bude UPC nabízet, Jinak mi pořád není jasné, zda mi bude chodit jakákoliv DVB-C karta na nekódované programy a pořád je tu otázka, že jen nekódoané programy pro PC je pro mne málo

Odesláno

Kdy bude UPC nabizet CI modul netusim, momentalen to pry testuji, spis je otazka jestli se vubec da sehnat TV karta s CI slotem.

Jinak nekodovane kanaly ti pojedou na jakekoli DVB-C karte, ci pristroji s DVB-C tunerem.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

nebo namodulovat přes video zpět do analogu a klasickej TV- tuner. Ale stejně bys to musel ovládat přes STB a ztrácíš tim význam digitálu

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague